Pharrell Williams a Zaha Hadid - adidas Superstar "Supershell"

Pharrell Williams a Zaha Hadid - adidas Superstar "Supershell"

Sportovní značka adidas se opět spojila s Pharrellem Williamsem, a společně s dalšími umělci vytvořili skutečné unikáty v řadě legendární boty Superstar.

Srdce Adiho Dasslera by zaplesalo nad tím, jak jeho impérium stále sílí a s ním i úspěch dnes již kultovní boty z řady adidas Superstar, jejíž první model zakladatel společnosti uvedl na trh již v letech 1968 a 1969.

Od dob kdy Run DMC zazpívali song "My Adidas", jenž odstartoval nehynoucí slávu bot adidas Superstar, uběhlo bezmála třicet let a za tu dobu streetová legenda prošla řadou různobarevných úprav dle návrhů nejznámějších jmen hudební a herecké scény ale i oděvního návrhářství.

V 21. století je to ale Pharrell Williams, který botám Superstar propůjčil své jméno a kreativního ducha, jenž se projevil již v několika kolekcích včetně té nejaktuálnější, tedy Superstar Supershell na jejímž vzniku se společně s Pharrellem podílelo i několik dalších umělců. Mezi vybranými je Todd James, Cass Bird, umělec Mr. a britská architektka Zaha Hadid, která na špičku aplikovala své tradiční tekuté křivky.

 

Patříte-li mezi skalní fanoušky ikonických bot adidas Superstar, pak by vám zcela originální pojetí Supershell nemělo uniknout. Nejen že jde o stylovou obuv, která padne téměř každému, ale snadno se může stát i sběratelským předmětem.

 

Zdroj: adidas, footshop

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram