Philosophy di Lorenzo Serafini příjemně překvapuje

Philosophy di Lorenzo Serafini příjemně překvapuje

Její jméno možná nemáte v paměti neomylně zakódované. Není to Gucci ani Prada. Její modely ale vaše myšlenky ještě dlouho neopustí. Představujeme Philosophy di Lorenzo Serafini. 

Na počátcích značky Philosophy byla její podoba mnohem všednější. To, co na Milánském Fashion Weeku předvedl Serafini tentokrát sahalo do mnohem větších výšek. Svými modely si získal kompletně všechny. Jeho móda byla ženská, provokativní, líbivá a romantická. Trochu snová ve všech těch roztomilých kanýrcích v bledě modré lemované černou. Na pódiu uchvátil také model chundelatého kabátku, z jehož rukávů vykukovaly červené šifonové volánky.  

Že se do příštích let vyplatí Serafiniho hlídat a bedlivě sledovat, prokázal laděním celé své kolekce, o níž pronesl, že je mixem stylu Lady Diany a na první pohled trochu bláznivé britské zpěvačky Siouxsie Sioux. Ale stopy po obou dámách byste dohledali jen stěží. Serafini svou inspiraci dokonale zakomponoval a kolekce tvořila jeden velký překvapující celek. Typickým kouskem z podzimní kolekce 2016 byly široké kalhoty v pase stažené mašlí. Unikátní dojem poskytovaly asymetricky ušité pleteniny, které měly jen jeden rukáv a velký šikmý volán kolem dokola. A mašličky okolo kotníků? Skvělé! Ledabyle rozcuchané drdoly? Perfektní! Philisophy di Lorenzo Serafini? Módní značka, kterou si minimálně pro rok 2016 zapamatujte!

vogue.com/fashion-shows

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram