Plavkový trend léta 2017? Crop-top podprsenka!

Plavkový trend léta 2017? Crop-top podprsenka!

Crop topové podprsenky si získaly největší oblibu právě v plavkové podobě. A na léto 2017 je seženete i v běžných obchodech!

Doby, kdy se nosily jednodílné plavky, minuly (byť i ty se vrací na scénu.), stejně tak i roky, kdy za hvězdu byla žena s co nejtitěrnějšími bikinami. Před dvěma lety se dostal do povědomí trend high-waisted kalhotek, letos jednoznačně vedou crop-top podprsenky. Jedná se vlastně o horní díl plavek, který zčásti může připomínat tílko zkrácené pod prsy. Variací crop topů je ale spousty, obecně se jím označují ty podprsenky, které látkou sahají až na klíční kosti a ke krku. 

Zejména v Americe stoupá popularita u háčkovaných plavkových crop-topů, tady však jasně vyplývá, že taková podprsenka se nosí lépe na souši než ve vodě. Slaná nebo chlórovaná voda totiž pochopitelně přízi ničí. Proto pokud jste si zamilovala háčkovaný look, noste ho spíše na opalování. V klasickém plavkovém materiálu s Lycrou však najdete téměř jakékoli barvy, vzory i druhy zavazování. Rozhodně se nebojte zajít do obchodu a alespoň tento typ plavek vyzkoušet, možná budete sama překvapena, že dělají hezčí postavu, než předpokládáte. A na sexappealu rozhodně neuberou... To tedy ani omylem!

3 tipy na crop-topový vršek plavek od redakce Móda.cz

  
Černá podprsenka Cavin Klein 1 199 Kč ; Modrá vzorovaná podprsenka Lorin 999 Kč ; Květinová podprsenka Pieces 539 Kč

tumblr.com ; answear.cz

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram