Plážové tašky, slaměné klobouky a barevné brýle - doplňky F&F

Plážové tašky, slaměné klobouky a barevné brýle - doplňky F&F

Letní kolekce britské značky F&F je nabitá barvami. Nechybí netradiční sluneční brýle, slamněné klobouky v různých provedeních a berevné letní tašky i kabelky. Vedou neonové barvy a klasická červeno-modro-bílá!   

Nejenže sluneční brýle chrání naše oči před nebezpečnými slunečními paprsky, zároveň se na nich můžete vyřádit jako na módním doplňku.

Značka F&F nabízí hned několik provedení. A některá z barev padne do noty jistě i vám - najdete zde neonově žlutou, oranžovou i růžovou. Brýle, které jsou modelované více do kočičího tvaru mají potom obroučky i puntíkované nebo tygrované.

 

Hitem léta jsou určitě klobouky. Na promenádě u moře vypadají více než vkusně a přes den ochrání před sluncem. Slamákům, které má F&F v nabídce, neodoláte.

Na výběr je mezi kloboukem zdobeným korálky, imitací džínoviny nebo můžete dát přednost klasické námořnické modro-bílé. A není třeba se jich bát ani na normální nošení. V parném letním dni se hodí k šatům i do města. 

Léto je určitě skvělou dobou i pro kabelky. Ke každým šatům můžete prostřídat celé spektrum kabelek, co se týče velikostí, materiálu i barev. Spousta z těchto možností najdete i v této letní kolekci.

Módní jsou velké plážové tašky, které stejně tak jako klobouky můžete vzít bez výčitek do města. Jsou praktické, protože se tam vejde cokoli, co s sebou potřebujete. Moderní jsou odstíny modré, zelené a červené. Taková taška skvěle rozzáří každý outfit. Léto ale také více než jiné období přeje psaníčkům, které dokáží dokonale doplnit každý outfit od džínů a šifónové košile až po volánkové šaty a barevné platformy. (Článek o kolekci F&F obuvi

 

 

Jak se doplňky, které F&F nabízí, líbí vám?

Zdroj:
ffmoda.cz 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram