Plechové hrnky nejen na kempování

Plechové hrnky nejen na kempování

V kuchyni vám nesmí chybět armáda hrníčků. A pár z nich může být plechových, protože ty už dávno nejsou jen na kempování pod stanem.

Z plechového hrnku se stal designový kousek. Takový malý retro trend v kuchyni. Nejen, že je skvělý v udržování tepla, teď vám takový plechový hrnek poslouží i na ozdobu. A je jedno, jestli z něj budete pít doma, v práci nebo na rozkládací židličce před stanem. Nám se zalíbil hrnek, díky němuž každé ráno vypadá lépe, protože s novým dnem začíná nové dobrodružství. Jen je kvůli barvě na horní části a uchu trochu náchylnější na zacházení, nedoporučujeme pouštět ho na zem nebo nechat ho tlačit se ve dřezu s ostatním nádobím. V nabídce jsou tu ale i takové hrnky, které si můžete sbalit do batohu, vyrazit na cestu a nebát se, že se vám poničí.

Plechový hrnek The Adventure Begins 299 Kč

Pokud si totiž vyberete takový plecháč, který má na sobě jen potisk a není náchylný na oťuknutí, můžete ho "tahat" všude s sebou. Ale nedávejte ho do myčky ani do mikrovlnky. 

Největší výběr plechových hrnků je na ZOOTu a vybrat si tam můžete z těch s nápisem nebo potiskem květin, lišek, zahradních konví, srdíček nebo kol. Trend plechových hrnků vycítily značky Sass&Belle, Folklore nebo Cath Kidston. Tak milý ZOOTe, ty plechové hrnky, které už nemáš skladem, rychle doobjednej, my už se na ně těšíme!


Plechové hrnky LOVE ; Sleep Under The Stars ; I love cycling 239 Kč

Modrý plechový hrnek 299 Kč Friends are the family you choose 239 Kč ; Hrnek s květinovým vzorem 229 Kč

Foto: vlastní, Zoot.cz

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram