PLESOVÁ SEZÓNA: Ty nejlepší společenské šaty

PLESOVÁ SEZÓNA: Ty nejlepší společenské šaty

Plesová sezóna začala a plně propukne za chvilku. Pokud stále hledáte nové šaty, ve kterých byste se mohla blýsknout na večírcích, přinášíme první díl velké plesové inspirace. 

Černé šaty (ať už krátké nebo dlouhé) vás zachraní vždy a budou znovu a znovu vypadat skvěle. U černých šatů nedoporučujeme žádné výrazně barevné doplňky jako je třeba červená nebo žlutá. Co s nimi ale vypadá ohromně, je stříbrná, zlatá nebo bronzová. Mezi střihy je černá velmi benevolentní a tak vám dává na vybranou. Můžete se řídit vlastními preferencemi na oblíbený střih nebo zvolit ten, jenž upřednostňujete pro svůj typ postavy - v černé si můžete vybrat cokoli a bude to trendy.

  
 

Pokud byste raději šla do pořádné barvy a královsky modrá a rudá už u vás patří mezi ty okoukané, zkuste módní odstíny jako je tlumená červená nebo khaki. Šaty, které jsme v těchto odstínech vybrali, nás usvědčily v myšlence, že khaki nepatří jen na kalhoty a červená může vypadat nenuceně a jemně. Stejně tak bychom rádi apelovali - nebojte se délky. Paradoxně dnes mnoho žen volí raději krátké šaty (Zvyk čím kratší, tím lepší  by se ale konečně měl odbourat!) s domněnkou, že dlouhé střihy jsou na červený koberec nebo na operu do Národního divadla. Pokud maxišaty nejsou přezdobené, pak se hodí i na jakékoli jiné společenské akce než je divadlo. 

 

  
 

Toužíte-li po princeznovských šatech nebo alespoň  takových, jež oblékala na své plesy popelka, značka Little Mistress je přesně pro vás. Jejich nabídka je naprosto impozantní. Velké šifonové sukně, zdobené korzetové vršky, jemné třpytkavé nášivky, zvýrazněný pas a celkový dojem ... prostě jako z pohádky. My jsme si je naprosto a bezpodmínečně zamilovali a jsme si jistí, že vám musí do oka padnout také. 

  
 

answear.cz ; zoot.cz ; pinterest.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram