Pletenina vládne aktuálním trendům

Pletenina vládne aktuálním trendům

Z komfortních kousků se aktuálně díky designérským kolekcím stávají modely, které nejsou jen do třeskutých mrazů, ale hravě v nich zvládnete proplout celým dnem. Jak nosit objemné svetry a dlouhé pletené šaty?

zdroj: foto stories.com

Vzhledem k aktuálnímu období, pleteniny představují nepostradatelné kousky, které vlivem pandemie obsadily v našich šatnících přední místa. Hranice mezi tím, co si oblékneme na doma a v čem půjdeme do města, se tak téměř rozpadla. A co si budeme povídat, zachumlat se do huňatého svetru a zůstat po celý den v teple, je úžasná věc.

zdroj: foto shop.mango.com

Nesmíme ale zapomenout, že to není jen o svetrech. Pleteninová mánie se promítla hlavně do šatů, topů, kompletů, nebo dokonce do spodního prádlo. Nemusíte se bát, že by se jednalo o sezónní záležitost, protože ona ta zima přijde každý rok, takže se spíše zaměřte na kvalitní kousky, do kterých je sice potřeba zainvestovat, ale můžete si být jistá, že při správném zacházení vám budou dělat radost spoustu let.

zdroj: foto zalando.cz

Přestože se nejedná o žádné velké novinky, protože pletené šaty nebo svetry jsou tu již mnoho sezón, sem tam se nějaká věc změní. Z komfortních kousků se aktuálně díky designérským kolekcím stávají modely, které nejsou jen do třeskutých mrazů, ale hravě v nich zvládnete proplout celým dnem od pracovních povinností až po poslední drink večera.

Objemné roláky, oversize střihy a kousky, které sahají téměř po kotníky. Ne, nemusíte mít strach, že se v nich ztratíte. Vysoké kozačky a pásek na stažení v pase, vlněné sako a váš den může začít!

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram