Po jakých hodinkách touží ženy a jaké by volili muži?

Po jakých hodinkách touží ženy a jaké by volili muži?

Vybíráte-li hodinky jako dárek, je třeba se nad tím pořádně zamyslet. Některé značky se zaměřují na design, jiné na kvalitu a některým se nepovedlo ani jedno.

Některé značky se zaměřují na módní hodinky, na jejichž designu se podílí přední módní návrháři. Mezi takové patří například hodinky Calvin Klein, Giorgio Armani a podobně. Jiné značky zakládají svůj brand především na špičkové kvalitě a užších sériích. Jmenovat mohu například značky jako Tissot, Certina. Určitou část z celku pak zastoupí značky, u kterých se tak nějak nepovedlo ani jedno. Jde o levné hodinky vyráběné zpravidla universálními vývojáři kdesi v Číně. Výběru hodinek je proto dobré věnovat určitou pozornost.

Jak vybírají hodinky ženy a jak muži?
Ženy, jakožto zákaznice kamenných a internetových obchodů s hodinkami, kladou důraz spíše na celkový vzhled hodinek. Zajímá je především styl, barva a celková souhra s dalšími módními doplňky, jimiž je vybaven jejich šatník. Nové hodinky mají zaujmout, mají být s čím sladit a musí se líbit. Volba hodinového strojku pro ženy nebývá nikterak zásadní.

Oproti tomu muži nakupují hodinky spíše podle použité technologie. Zajímavým parametrem se pro ně pak velmi snadno stává výdrž baterie, hmotnost hodinového strojku, počet rubínových kamenů v daném strojku apod. Mnohé pány osloví také možnost měření srdečního tepu či nadmořské výšky. Samozřejmě i muži chtějí nosit to, co se líbí.

Dárek z lásky?
Hodinky se často kupují za účelem obdarování druhého. Mnohdy se ale stane, že hodinky, které vás doslova oslnily, nevyvolají tytéž pocity u obdarovaného. Vzhledem k cenám značkových hodinek stojí za úvahu, zda se nepokusit z obdarovaného vytáhnout alespoň přibližný styl. Pokud nevadí otevřenost a upřednostníte hlavně to, aby byla obdarovaná osoba spokojena, můžete využít službu „Dárek z lásky“, kterou na svých stránkách nabízí eshop Timeup.cz. Je založena na jednoduché bázi a funguje bezvadně. Vašeho partnera pak snadno dovedete přímo k vytouženému cíli.

Pro nové i stávající zákazníky internetového obchodu Timeup.cz jsou nyní k dispozici také slevové kupóny ve výši 100,- Kč na značkové hodinky, šperky a nově i kabelky. Platnost kupónu je do 31.12.2014.

Zdroj: timeup.cz

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram