Počasí vás nemusí limitovat, základ tvoří správné outdoorové oblečení

Počasí vás nemusí limitovat, základ tvoří správné outdoorové oblečení

Kvalitní oblečení i obuv jsou dobře známým základem komfortu při zdolávání jakýchkoliv menších i větších přírodních krás. Jestliže se chystáte podzim a zimu prožít v přírodě, co vám to jen volné chvíle dovolí, máme pro vás tip na vysoce kvalitní outdoorové oblečení.

NEEXISTUJE ŠPATNÉ POČASÍ

Ať už se za proměnlivého počasí vydáte na procházku po horských loukách, nebo se snažíte překonat výškový rozdíl 2 400 metrů mezi Belvedere-Gletscher a vrcholem Dufourspitze ve sněhu a ledu: špatně padnoucí outdoorová bunda se vám může stát v každém případě osudnou – obrazně řečeno.

Jako přední specialista na módu přizpůsobenou postavě vyvíjíme již více než 35 let nápady a řešení, které jsou vzdálené zaběhnutým trendům a klasickým velikostem límečků. A to nejen pro ležérní vzhled, elegantní styl a luxusní outfit, ale také pro spodní prádlo, sportovní oděvy a díky řadě HYPRAR i pro outdoorové a funkční oblečení.

KOMFORTNÍ ZÓNA NA CESTY

S naší outdoorovou značkou HYPRAR můžete překonat všechny rozmary počasí. Název je odvozen od High Pressure Area, tedy oblast vysokého tlaku. Protože díky hřejivým, vodě a větru odolným a větruvzdorným funkcím už na oblastech s nízkým tlakem nezáleží – přinejmenším ne tak, jak se zdá.

Řada HYPRAR zahrnuje elegantní kabáty, funkční bundy, trekingové kalhoty, fleecové mikiny a voděodolné prošívané bundy. Všem, kteří chtějí vyrazit do vyšších oblastí, pomohou drobné detaily v kolekci HYPRAR, jako jsou prodyšné materiály, nastavitelné kapuce, větrací zipy a mnohé další.

VŠEMI MASTMI MAZANÉ

S novým funkčním oblečením HYPRAR jsme dovedli naše outdoorové zkušenosti do maxima. Jediným problémem, který by vás měl tedy skutečně zajímat, tak zůstává ledová stěna masivu Monte Rosa.

Více inspirace najdete na ullapopken.cz

 

 

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram