Podívali jsme se, jak to našim celebritám ve Špindlu slušelo

Podívali jsme se, jak to našim celebritám ve Špindlu slušelo

Zimní sezona odstartovala a řada známých osobností českého showbyznysu si to ani tentokrát nenechala ujít. 

Zimní sezonu otevřely jednu z nejočekávanější akcí naše celebrity tradičně v atraktivních outfitech, nezklamaly a bylo se na co dívat. Užily si nejen prvního lyžování, ale i velkého zájmu všech návštěvníků. V luxusních outfitech se tu objevily Andrea Verešová v leopardím, Renata Langmannová, Agáta Prachařová nebo Nikol Moravcová, která akci celý den moderovala. Podívejte se na fotografie a posuďte sami, jak jim to slušelo.

 

 

Na místo činu se vrátili i herci z připravované klasické horské komedie Padesátka - Jakub Prachař, Jakub Štáfek, Ondřej Pavelka, Hanka Vagnerová a režisér Vojta Kotek. Na pódiu zavzpomínali na natáčení a podělili se o příjemné i krušné chvíle z natáčení. „Jezdím od mala na snowboardu a hory mám opravdu rád. Lyžovat jsem se učil už jako špunt a mám to navíc spojené s pravidelným každoročním zájezdem Divadla Járy Cimrmana, kde můj táta pracuje," prozradil Vojta.

 

 Nechyběla autogramiáda, křest zbrusu nového soundtracku k filmu ani první vystoupení nové kapely Jakuba Prachaře s tematickým názvem Horal.

Úžasnou předvánoční atmosféru adventního víkendu přineslo i vystoupení muzikálu Děti ráje s Bořkem Slezáčkem, folklórní soubor Špindleráček, revivalová kapela Vacancy z Vrchlabí a vánoční jarmark.  

A to není samozřejmě všechno! Na všechno dohlížel Krakonoš!

 

Prime Communications, Swissdent

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram