Podzim 2015 u značky Bally ve fialovém opojení futurismu

Podzim 2015 u značky Bally ve fialovém opojení futurismu

Fialová, žlutá, růžová a khaki. K tomu si přidejte minimalistické střihy a výsledkem je tato podzimní kolekce módní značky Bally!

Kreativní ředitel Bally se rozhodl, že značce nastaví nové limity a obnoví její filosofii. Začal na tom pracovat už v podzimní kolekci 2015 a o svých plánech má jasnou představu: „Když navrhnete béžový kašmírový svetr, nikdo nebude mít nic proti. Zkuste ho ale představit ve fialové! To ho najednou všichni chtějí!" I tato slova by mohla vysvětlovat, proč je kolekce Podzim/Zima 2015-2016 tolik barevná. A zrovna fialová tomu všemu vévodí!  

Některými svými modely zasahuje Coppola více do budoucnosti než minulosti, a to u návrhářů nebývá obyvklé. Kombinuje nesourodé odstíny jako je fialová se žlutou a khaki. Zároveň do jednoho modelu spojuje kalhoty, šaty i tříčtvrteční kabát. To jsou všechno náznaky futurismu, který je na módní scéně vždy aktuální.  

Nádech blízké budoucnosti ale vůbec nezasahuje do elegantní stránky kolekce, kterou Coppola do následujícího podzimu také zařadil. Použil populární áčkové sukně, jejichž obliba ve světe i nadále vzrůstá, doplnil je o kůži a originálně zpracované kabelky. Barvy kolekce jsou možná bláznivé, v některých případech do sebe ale úžasně zapadají a vytváří ojedinělou podívanou. Třeba do budoucnosti... 

Zdroj: style.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram