Podzim 2018 Imreczeové plný neutrálních barev a plášťů

Podzim 2018 Imreczeové plný neutrálních barev a plášťů

Zdeňka Imreczeová v rámci Mercedes-Benz Prague Fashion Weeku představila svou novou podzimní kolekci. Vládla v ní béžová a černá.

Plášťový ráj

Odstín Caffé latté zaujal pozornost hned na začátku přehlídky. Na molo vkročily modelky v pláštích a kabátech z pevných materiálů s výraznými pásky a mašlemi. Že se jedná o podzimní kolekci, tak nebylo pochyb hned od samého začátku. Návrhářka se rozhodla o neutrální spojovací tón, který však napříč oblečením nebyl úplně totožný. Nejen díky tomu si každý z uvedených modelů zachoval svou jedinečnost. Byť všechny modely působily soudržně, každý z kabátů byl střižen trochu jinak. Na nohu modelly obuly převážně bílé sportovní tenisky. Odstíny jemné příjemné béžové vystřídala tvrdá černá a s ní se pochopitelně změnil i střih a použitý materiál. U černých modelů jsme viděli více lesku na tenčích látkách a bílé tenisky na nohou se vystřídaly za černé. Monochromatický dojem zvítězil. 


A co pod kabát?

Kolekce 15 modelů jakoby se pomyslně přepůlila. V její druhé části Zdeňka Imreczeová ukázala to, co byste měla nebo mohla obléknout právě pod ty kabáty. Viděli jsme první celobílé modely této kolekce. Jedním z nich byl dámský kalhotový kostýmek a dalším například bílá košile se širokými rukávy, mašlí v pase a rovnou sukní ke kotníkům. Zároveň se barevně i střihově kolekce lehce roztříštila. To dalo návrhářce možnost ukázat vícero typů outfitů i stylů. Před uzavřením své přehlídky večerní módou, Imreczeová stihla ještě sportovně laděný model černé podprsenky, áčkové sukně a kapuci. Potom se ke slovu dostaly už jen dva sváteční modely. V tom černém převládal průsvitný vršek a třpytivý pas. Ve druhém jemné flitry v odlescích zlaté a oranžové pokryly celou sukni až k zemi.  


MBPFW

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram