Podzim klepe na dveře. Jaké trendy ho ovládnou?

Podzim klepe na dveře. Jaké trendy ho ovládnou?

Babí léto je v plném proudu, a jestli se stejně jako my těšíte na podzim, který už klepe na dveře, věříme, že po tom, co vám ukážeme několik trendů následujících měsíců, se budete těšit mnohem víc.

zdroj: pinterest.com

Únorové módní přehlídky, které určují trendy pro podzimní a zimní kolekce, byly představeny sice na správném místě, ale ve špatnou dobu. Od vydání těchto kolekcí čelil nejen módní průmysl obrovským výzvám, ale také se výrazně změnil způsob, jakým se všichni oblékáme. Sezóna tak byla rozdělena na dvě odlišné skupiny. Na jedné straně byla fantazie a představy pro extravagantní společenský život, a druhá skupina volně pokračovala v běžném životě s nositelnými kousky. A právě touto cestou se nyní mnohem více ubírají módní návrháři, kdy hlavní myšlenkou je vytvářet věci, o které budou mít lidé opravdový zájem.

Náš šatník tak bude obsahovat mnohem více skutečně nositelných kousků, které půjdou lehce kombinovat a vynosíme je tak po celý rok.

Sako s opaskem

Nejen tedy saka, ale také bundy a kabáty. Jeden z prvků, který nechyběl téměř na žádné módní přehlídce. Vlněné sako s koženým páskem vám udělá službu nejen na podzim. V zimě můžete na sako vzít kabát a opasek jen přehodit. Kombinovat můžete s hedvábnými šaty, úzkou sukní nebo oblíbenými džínami. Kalhotový kostým v této podobě bude vypadat dokonale.

zdroj: pinterest.com

Dlouhé šaty

Dlouhé úpletové šaty zvýrazňující siluetu budou elegantním prvkem do vašeho šatníku. Lze je opět nosit větší část roku. V chladnějších dnech se můžete nechat inspirovat již zmíněným módním trendem a přehodit přes šaty jen vlněné sako. S koženým křivákem naopak dostanou rázem rockovější nádech. 

zdroj: pinterest.com

Límeček

Zaměřeno na límečky. Jak dokáže jeden jediný detail rázem "rozbít" celý outfit. V této době asi jeden z důvodů je především to, že spousta z nás je nyní viděna pouze od hlavy do pasu. Ano, práce z domova a videohovory. Z celého vašeho outfitu je tak k vidění jen malá část, takže proč právě ji nezvýraznit. V této sezóně byl ikonický především černý kalhotový kostým, který měla Kaia Gerber na přehlídce Bottega Veneta. Černá byla přerušena jedovatě zeleným límečkem od košile, který vyčníval přes klopu saka. Detaily, které prostě fungují!

zdroj: pinterest.com

Barvy

Kdy jindy, než teď by byla ta správná doba pro pozitivní náladu. Věříme, že právě barvy jsou jednou z věcí, která se vám dost dobře o lepší náladu postará. Podzim a zima trochu svádí k tmavým barvám, ale zkuste nezapadat do davu. S lehkou chůzí tak ukažte, jaké barvy ve svém šatníku chcete tento podzim mít. 

zdroj: pinterest.com

Pletená vesta

Jeden z našich favoritů. Ideální k vrstevní, které k podzimu patří. Navíc takový malý kompromis, když už bývají rána chladná. Zkombinujte s oversize košilí, která díky vestě nebude působit až tolik obřím dojmem. 

zdroj: pinterest.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram