Podzim plný pastelových barev v podání značky Delpozo

Podzim plný pastelových barev v podání značky Delpozo

Značka Delpozo opět nezklamala a pro své fanoušky si připravila kolekci plnou barev, výšivek a oblých tvarů.

Mezi značkami, které letos uprchly z New Yorského fashion weeku je i značka Delpozo. Přesunutí do Londýna bylo jistě dobrým krokem hned z několika důvodů; přiblížení se ke kontinentální Evropě a proniknutí do města, které je známo svým módním experimentováním. Přesně místo, kam Delpozo perfektně zapadá a patří! 

Nejnovější Delpozo kolekce si drží velmi vysokou úroveň. Přehlídka byla plná perfektně padnoucích kousků, krásných materiálů a hravých barevných kombinací. I přesto, že je všechno velmi výrazné, je to ve své podstatě čisté, jednoduché a nositelné.

Jak již tomu tradičně u Delpozo bývá, celá kolekce byla plná výrazných i pastelových barev, pevných materiálů, které oblečení dodávají absolutně jedinečný vzhled a tradičně i jemných šifonů, organz a tylů. Tradiční zaoblená ramena a nadýchané rukávy si též našly své místo. Nechyběly svetříky s výšivkami a vzory, skvěle padnoucí nohavice, vzdušné večerní šaty ani kabáty a peleríny.

Jedním z nejvýraznějších motivů celé kolekce byly různobarevné klasické i volánové kožené pásky, které na boku vytvářely efekt květiny. Ty se prolínaly napříč celou kolekcí a k vidění tak byly na outfitech různých druhů; od kabátů, přes šaty až po obleky. Velmi zajímavý prvek, který tak krásně propojil celou kolekci.

Dalšími výraznými kousky byly obleky. Ne však ty klasické, k vidění byly především ty se spadlými, zakulacenými rameny, modifikovanými délkami a netradičním zapínáním. To vše v různých barvách a vzorech. Jasný důkaz toho, že obleky nejsou a nemusí být nuda. Celá kolekce pak byla podtržena lodičkami, ve kterých byly béžové, bordó, světle modré a růžové ponožky s flitrovými proužky. Jednoduché, ale velmi účinné!

vogue.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram