Podzim Saint Laurent 2018 v kůži i květinách

Podzim Saint Laurent 2018 v kůži i květinách

Anthony Vaccarello se do podzimu 2018 pustil z jedné vody načisto. Při přehlídce uvedl dámskou i pánskou kolekci a k tomu stihl představit ještě několik pohledů na ženu. 

Femme fatale

Kolekci Vaccarello zahájil dlouhonohými modelkami v mini kraťáscích. Looky byly monochromaticky černé, převládala kůže a tvář většinou zakrýval klobouk. Žena v jeho koženém mini modelu působila trochu jako zkušená kovbojka, trochu jako panenka Barbie - to ta přepálená hubenost! Pak otočil a na molo poslal jednu elegantní dámu s velkým D za druhou. Díky černým dlouhým splývajícím šatům s páskem, nevšedně tvarovaným výstřihem, sepnutými vlasy a velkým kloboukem představil návrhář pravou Femme fatale.

Květinová ucelenost

Jakmile skončila černá, kterou opravdu nepřerušil ani sebemenší detail v jiné barvě, molo patřilo květinám. Dlouhé šaty a klobouky už byly passé, vrátila se mini délka v sukních i kraťasech a molo se rozsvítilo červenou v kombinaci s modrou a růžovou se zelenou. U části šatů měly modelky zastrčené ruce dovnitř, zřejmě na ukázku, že modely disponují kapsami. Ostatně ty si moderní ženy dnešní doby žádají! 

Pány prosím!

Nejrozmanitější částí podzimní kolekce se stala ve skutečnosti móda pánská. Byť i u mužů Vaccarello vsadil na kožené bundy a černou jako dominující barvu, sem tam jsme zahlédli šedou, kontrastní lemování a dokonce i bílou. Návrhář pracoval s rozdílnými texturami materiálů včetně sametu a pleteniny, outfity doplnil o řetízky i sluneční brýle. Modelové oblékli obepnuté skinny kalhoty a kožené polobotky s ostrou špičkou.

vogue.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram