Podzim se značkou Badura. Klasický nebo plný módních trendů?

Podzim se značkou Badura. Klasický nebo plný módních trendů?

Ať už se vaše aktuální sezóna ponese v klasickém duchu plném elegance a kvality nebo si dovolíte zaexperimentovat a pustíte do svého šatníku a botníku trochu módních trendů, modely značky Badura mají od každého něco. Tak vybírejte a kombinujte!

zdroj: se svolením Badura

Ať už jste milovnicí módy bez velkých experimentů, nebo naopak sledujete trendy a občas se jimi necháváte svést, letošní podzim se značkou Badura bude plný klasických modelů a nadčasové elegance, ale také trendy se supermoderním designem. Zkrátka od všeho tolik, že nebudete vědět co dříve zkoušet.

V nové kolekci byl jako vždy kladen důraz především na kvalitu a nadčasové tvary, takže nechybí kožené boty s robustní podrážkou. Vyšší podrážka dodává každému modelu obuvi individuální charakter. Nemohou chybět ani kovbojské boty, které jsou nejen tuto sezónu tolik oblíbené, a to jak na přehlídkových molech světových značek, tak v ulicích. Kovbojské boty se hodí k džínám, teplému svetru a vlněnému saku, ale nebojte se je obléci i ke vzdušným či úpletovým šatům.

zdroj: se svolením Badura

Také mokasíny jsou již dlouhou dobou nepopíratelným trendem, ze kterého se stává téměř základ botníku. Letos na podzim jsou bezkonkurenčně na vrcholu žebříčku oblíbenosti. Pro milovníky této obuvi připravila značka Badura klasické modely doplněné šperkovými akcenty, ale také lehce extravagantní v bordó barvách s výraznou podrážkou.

zdroj: se svolením Badura

Významnou roli v kolekci podzim/zima hrají kabelky. Jak by taky ne! Do popředí se zde dostávají výrazné zlaté řetězy, které doplňují klasické modely. Ať už na den, nebo na večer - výrazný bižuterní akcent bude stylovým a nepřehlédnutelným doplňkem každého módního outfitu.

zdroj: se svolením Badura

V nejnovější kolekci značky Badura se myslelo i na modely pro muže. V podzimní nabídce se objevila nadčasová klasika v podobě polobotek. Stejně tak nechybí již zmíněné masivní podrážky a stylové stínování. Pánské modely jsou určeny všem mužům, kteří se v módních trendech vyznají, ale jejich styl je pro ně stejně nejdůležitější. 

zdroj: se svolením Badura

Tváří kampaně pro kolekci podzim/zima značky Badura je polská topmodelka Maja Zimoch, známá svou spoluprací s největšími módními domy: Chanel, Dior a Isabel Marant. V kampani ji doprovází Philip Lach de Bere. Kampaň zachytil svým objektivem Łukasz Pukowiec.

Nejnovější kolekce značky Badura je k dispozici v prodejnách CCC, v mobilní aplikaci a na ccc.eu/cz.

zdroj: se svolením Badura

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram