Podzimní barvení

Podzimní barvení

Jaké odstíny barev se u vlasů řadí k podzimním a které neobvyklé odstíny v dámském barvení se staly již celosvětovým trendem?

Tmavě hnědá se zesvětlením 

Tmavě hnědý odstín je základním kamenem každého podzimního období. Její jednolitý ráz můžete rozbít pomocí obarvení konečků nebo pár pramínků vpředu světlejší barvou. Zrzavou, blonďatou a o pár stupínků světlejší hnědou - výběr je na vás. Taková kombinace totiž vypadá dobře POKAŽDÉ.

Hnědočervená

Říká se, že zrzovlásky jsou mnohem sebevědomější, protože si musely zvyknout na to, že neustále vyčnívají z davu. Podobné sebevědomí si připravte, pokud sáhnete po červenějším odstínu. Působí velmi temperamentně a živě a nejlépe vypadá na delších vlasech, kde se krásně rozloží všechen ten červený odlesk. Co říkáte, máte na hnědočervenou nebo tmavě červenou odvahu?

Popelavá blond

S podzimem se obvykle začíná pojit ztmavování, a to nejen vašich vlasů. Svítivě žlutá nebo platinová blond na vaší hlavě může na jaře a v létě směle konkurovat slunečnímu záření. S padajícím listím a posléze i sněhem se ale většinou doporučuje odstín své blond o malinko ztlumit. Nikoli kvůli tomu listí nebo sněhu, ani jedno z toho vašim vlasům samozřejmě neublíží. V kontrastu s chladnými obdobími ale možná budete se žlutými odlesky vypadat jako lampička. O tom, že možností máte spousty a že se s popelavou blond dá nadělat hodně parády, vás přesvědčí jakýkoli vyhledávač, do něhož zadáte spojení ash blond. My nabízíme pro představu dva snímky pod tímto odstavcem a myslíme si, že taková popelavá není vůbec špatná!

Šedivá

Taková šedivá ještě před pár lety platila za barvu vlasů starých lidí. Poslední dobou ji ale čím dál tím častěji vídáme nejen na modelkách na přehlídkových molech, ale též na reálných lidech na ulici nebo na známých osobnostech. V minulosti po ní sáhla například Nicole Richie nebo modelka Abbey Lee Kershaw a obě dvě se tímto odstínem velmi rychle odlišily od davu. S barvením na šedo ale buďte velmi opatrná, ne každá žena se se svou barvou kůže a pleti hodí na tak světlou barvu vlasů. Pokud jste jižanský typ, nenechte se přemluvit ani všemi kamarádkami světa, šedivá totiž zpravidla sluší většinou jen blondýnkám nebo světlým hnědovláskám.

Foto: Pinterest

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram