Podzimní dámská inspirace, která vás nadchne

Podzimní dámská inspirace, která vás nadchne

Podzim. Pro někoho propršené období plné pochmurného počasí, pro jiného možnost vytáhnout oblíbený svetr a dovádět v listí. Každé roční období má něco do sebe a barevnost dodává to pravé kouzlo. Ale co na sebe?

zdroj: pexels.com

Léto je pryč a přišel pravý podzim. Jaké barvy ovládnou rok 2020 a co nesmí chybět ve vašem šatníku? Ukážeme vám letošní trendy a novou paletu barev pro sychravý podzim. Paleta módních barev pro podzim začíná od jemně růžové, sytě oranžové, po světle hnědou, výrazně modrou a zelenou barvu. Klasikou zůstává béžová, krémová, tmavě modrá, jemná šedá a hnědá.

Patchwork kabáty

Nevíte oč se jedná? Patchwork je technika, kterou k sobě sešíváte různé kousky látek, aby vytvářely geometrické vzory. S rostoucí popularitou udržitelné módy je jasné, proč je tato technika hitem. Líbí se vám takový styl?

zdroj: pinterest.com

Sukně s třásněmi

To že jsou v kurzu třásně, asi nikoho z vás nepřekvapilo. Objevují se především na sukních nebo bundičkách a krásně tak doplňují celkový outfit. Ani na módních přehlídkách samozřejmě nesměly chybět.

zdroj: pinterest.com

Huňaté kabáty

Ať už je podzim nebo zima, tak se vám teplý kabát bude zajisté hodit. Jsou praktické, a to hned z několika důvodů – nemusíte se pod ně moc navlékat, vypadají velmi stylově a zaujímají především funkční stránku věci, která je v chladných dnech nezbytná. Máte už ten svůj?

zdroj: pinterest.com

Výrazné barvy

Jasnými favority podzimní škály barev je žluto-zelená a tmavá růžová neboli magenta purple. Jde o krásné barvy, které bez problémů můžete kombinovat s odstíny béžové, hnědé, černé nebo šedé. Pro odvážnější to lze také kombinovat s barevnějšími tóny.

zdroj: pinterest.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram