Podzimní doplňky pro pány, které si zamilují! Kolekce Bershka 2014 je tady

Podzimní doplňky pro pány, které si zamilují! Kolekce Bershka 2014 je tady

Přinášíme výběr toho nejstylovějšího z podzimní kolekce doplňků pro pány řetězce Bershka. Nosí se barevné batohy, snapbacky, pletené šály a vozrované pásky i ponožky....

Před několika lety se jako obrovský trend objevily vaky - jednoduché pytlíky z umělého vlákna na tkaničku. Byly lehké a zdály se praktické. Dnes se ale do pánské módy derou zpět chic batohy. Navíc se toho do nich vejde přeci jenom více. Bershka má ve své kolekci hned několik stylových pánských batohů. Trendem je hnědá imitace kůže na detailech a odstíny modré. 

Hitem se opět stávají kšiltovky. Zapomeňte ale na ty nudné jednobarevné nebo s firemním logem. V kolekci Bershka seženete několik ultramoderních kšiltovek v zajímavých vzorech. A až vám bude zima i na uši, sáhněte po jedné ze stylových úpletových čepic. 

Šály pánové nosí už delší dobu. Pochopili, jak praktické jsou a především jak skvěle dokáží pozvednout outfit do zimních dní. Nastal ten pravý čas, aby začali nosit i šátky. Při pohledu na podzimní kolekci Bershka se každému z nich jednoznačně nějaký musí zalíbit. Letí tlumené podzimní barvy jako je hnědá, béžová, khaki, vínová a tmavě modrá. A pokud se necítíte ani na světlé odstíny, zvolte šálu jednobarevnou. I ta vám přidá plusové body.

Padající kalhoty už trendem dávno nejsou. Proto nezapomínejte, že při protahování může být nevkusný pásek s velkou stříbrnou sponou vidět. V Bershce ví jak na to a nabízejí jendoduché kožené pásky. Seženete ho okolo 250 Kč a na výběr máte mezi spoustou podzimních odsítnů i moderních vzorů jako je motiv leoparda, galaxie nebo camouflage

TIP: Nebojte se zkombinovat šedou šálu a hnědý pásek! Výsledek bude perfektní! 

 

Zdroj: bershka.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram