Podzimní kolekce Hermès plná kůže a prošíváných kousků

Podzimní kolekce Hermès plná kůže a prošíváných kousků

Značka Hermès je absolutním odborníkem v práci s kůží. To dokázala i v nejnovější kolekci pro podzim a zimu 2018.

Přehlídku Hermès ovládlo dramatično. Pro uvedení kolekce byly zvoleny polootevřené zahrady (což by se nejednomu člověku mohlo zdát jako velmi mrazivá volba) s lehkým oranžovým pozadím, červenou štěrkovou cestou a mlhou. Se začátkem se čekalo do soumraku, aby byla atmosféra kompletní. Na molo pak začaly vstupovat modelky v precizně vypracovaných kabátech a šatech zvýrazňujících pas. Jak už to tak u Hermès bývá, ďábel byl i v těch sebemenších detailech.

V části kolekce byly zastoupeny také oděvy vycházející z jezdectví. Ponča, svetry s pruhy ale také úzké cigaretové kalhoty střižené tak, aby naznačovaly jezdecké nohavice jodhpurs. To vše mělo základ v jezdecké tématice.

KŮŽE

Značka Hermès je velmi známá svými perfektně ušitými kabelkami z nejkvalitnějších kůží. Tento um předvedli i ve své oděvní kolekci, která je plná kožených kabátů, kalhot, sukní, šatů ale i topů! Černé přepásané kožené šaty v kombinaci s vysokými kozačkami a rukavicemi působí neskutečně žensky.

BORDÓ, ČERVENÁ A ŽLUTÁ

V kolekci bylo také zastoupení výraznějších barev. Nechyběla ikonická oranžová, která se často objevovala na vysokých kozačkách. Dále pak bylo k vidění spoustu žlutých a zelených kousků, od kabelek až po svetry. Výrazné zastoupení měla také červená a bordó, ta se objevovala na velmi jemných detailech ve výšivce ale také na celobarevných outfitech.

PROŠÍVÁNÍ VŠUDE A NA VŠEM

Zdá se, že prošívané kousky vám v podzimním a zimním šatníku opravdu nesmí chybět. Hermès se se svou kolekcí postavil do zástupu několika dalších značek, jež se s plnou parádou pustily do prošívání. Nemusíte se zaměřovat jen na bundy a kabáty, v kurzu budou také prošívané kalhoty nebo rovnou celé komplety.

VŠECHNY BARVY ZEMĚ

Zemité odstíny a barvy do zimního šatníku bezesporu patří. To nám kreativní ředitelka značky, Nadège Vanhée-Cybulski, v nejnovější kolekci dokázala. K vidění je spousta šedé, hnědé, khaki a olivové. Ať už v téměř jednobarevných modelech, tak se všemi zmíněnými barvami na jednom outfitu.

vogue.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram