Podzimní kolekce O bag kabelek

Podzimní kolekce O bag kabelek

Kabelky O bag vyráběné ze speciálního silikonu se na letošní podzim vybarvily podle přírody. Vyberte si mezi khaki, tělovou, hnědou nebo světle šedou.

Kabelky O bag jsou vyráběny ze speciálního silikonu, který jim dává nebývalou pevnost a také benefit omyvatelnosti. Vždyť... která z žen nepotřebuje velkou prostornou a minimalistickou kabelku, která hodně vydrží?! A které z žen se nikdy nestalo, že by se jí do kabelky něco vylilo nebo vysypalo? Přesně tyto praktické aspekty bral v úvahu zakladatel O bag a svým jedinečným kabelkám dal to, čím se jiné značky dodnes chlubit nemohou. Minimalistický design. Pevná ucha. Omyvatelný povrch. A k tomu všemu navíc velkou variabilitu modelů díky možnosti personifikace.  

Kabelka sériová i na míru

Kabelky O bag si můžete sama sestavit. Vyberete si velikost a barvu těla a k tomu typ uší. Buďto si můžete zvolit velmi pevná provazová ucha nebo o něco elegantější a na rameno pohodlnější variantu - klasická koženková ucha. Není problém si ucha měnit podle nálady nebo podle outfitu a na kabelku si můžete přidat i některou z ozdob navíc. Není třeba však O bag komponovat na přání, značka samotná nabízí desítky modelů již sestavených.

Kabelka do podzimní nálady

Nová kolekce O bag skýtá spoustu nádherných podzimních odstínů. Od olivové přes bronzovou, až ke caffé latté. Vyberte si tu svojí přesně podle svých představ a potřeb. Univerzální nude a černou unosíte i během jiných ročních období, bronzová, hnědá a vínová vás potěší hlavně přes podzim a zimu. Ať už sáhnete po jakémkoli odstínu, to nejpodstatnější dostanete vždy - tradiční tvar shopper bagu O bag v perfektní kvalitě. 

pinterest.com ; different.cz

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram