Podzimní kolekce Pietro Filipi 2016-2017

Podzimní kolekce Pietro Filipi 2016-2017

Poslední z přehlídek pražského Fashion Weeku je za námi. Co představila oblíbená značka Pietro Filipi?

Atmosféra presentace podzimní kolekce se nesla za doprovodu Niny Simons “I put a Spell On You”. Ve skvěle režírované choreografii nám modelové sehráli scénu velmi křehkých známostí a veškeré obecenstvo vtáhli do svého vyprávění nádherně obléknutí.

Dvorní návrhář Pietro Filipi Vladimír Staněk předvedl, jak vynalézavý dokáže být v práci s klasickými střihy, které jsou klienty této konfekční značky již odzkoušené a jsou u firmy tedy stále žádané. Hra materiálů a perfektně sladěného stylingu způsobila ve všech přítomných dámách předpokládaný pocit, že to, co vše vidí, nutně ve svých šatnících musí hned mít. Musíme si však počkat až do další sezóny, než se celá kolekce vyrobí. Perfekcionalismus v každém kroku, máme se na co těšit. Absolutní špičkou byly kabáty z ušlechtilých materiálů s kožešinami, které se osvědčily již v dřívější kolekci, kdy se navrhování chopila Ivana Mentlová. Její tvorba zde stále byla cítit, i když na kolekci oficiálně pracoval head designer Vladimír Staněk.

  

 

Pánská část kolekce byla klasických střihů, velmi slušivých postavě. Barevnost se nevymykala šedočernému standardu. Materiál Pietro Filipi nikdy nezklame. Je to jedna z etablovaných českých značek, která má vkus a šťávu a vůbec kuráž, na českém trhu fungovat ve velkém. 

 

 

 

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram