Podzimní kolekce Rachel Zoe upustila od nablýskaného stylu Hollywoodu

Podzimní kolekce Rachel Zoe upustila od nablýskaného stylu Hollywoodu

Zatímco ve většině kolekcí Rachel Zoe viditelně nalézáme vliv Hollywoodu, v podzimní sezóně 2018 nás na okamžik opustil.

Vzhůru k pánským siluetám

Nejen odklon od tradičního nablýskaného hollywoodského stylu jsme mohli pozorovat v rámci přehlídky podzimní kolekce Rachel Zoe 2018-2019. Návrhářka se zároveň vydala cestou pánských siluet s přesvědčením, že její vizi emancipované ženy perfektně padnou. "Mé věčné múzy jsou ženy více tváří, které mám ve svém životě," vyjádřila se Zoe. Vzhledem k oslavování síly ženství lze pouze spekulovat, zda v něm svou roli nehraje také ovzduší ovlivněné kampaní #MeToo. 

Nebeská jemnost i rock'n'roll

Rachel Zoe si v kolekci o více jak dvaceti modelech potrpěla na materiálech a stylech. Přehlídku otevřela modely s nádechem rock'n'rollu - v černo-zlatém provedení. Nechyběly párty třásničky ani lesklé detaily. Pokračovala sametem v čisté linii a kolekci zakončila splývavými večerními modely v odstínu slonové kosti a bílé. Pokud by se v její kolekci teda jakákoli žena zhlédla, může si být jista, že Zoe jí oblékne na romantické rande, bujarou rozlučku se svobodou i do kanceláře.

vogue.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram