Podzimní líčení, které vás bude bavit

Podzimní líčení, které vás bude bavit

Také máte náladu s podzimem změnit účes, obnovit šatník nebo se jen ráno prostě jinak nalíčit? Máme pro vás několik tipů na podzimní líčení a produkty, které jsme vyzkoušely i my.

Podzim bývá plný barev a stále teplého počasí. Tedy, většinou. Každopádně je to období, ve kterém máme spoustu energie a síly na nové změny. My pro vás máme inspiraci v podobě podzimního líčení a trendů, se kterými se budete na novou sezónu mnohem víc těšit.

Na co již delší dobu nedáme dopustit, je báze The Illuminator Radiant Perfecting Primer + Finisher. Obsahuje totiž extrakt z rýžových otrub, vitamínu E a bambuckého másla, takže pleť hydratuje a jemně prozáří. Můžete ji použít před nanesením make-upu jako klasickou bázi, ale také během dne k osvěžení líčení. Stačí vklepat jen malé množství na lícní kosti, horní ret nebo pod obočí.

O ikonickém make-upu Double Wear od Estée Lauder slyšela snad každá z nás. Ale pokud jste si doteď myslely, že nepotřebujete nový make-up, protože váš stávající má správný odstín a texturu, skvěle kryje - nezkusily jste právě Double Wear. Tenhle make-up totiž boří mýty. Podzim a vůbec chladnější období je pro něj jako stvořené.

Vzhledem k tomu, že ho zakoupíte v mnoha odstínech, doporučujeme zajít do kamenného obchodu, kde vám s výběrem poradí stejně jako nám, a to díky speciálnímu přístroji I-Match. Naskenuje se s ním několik míst na vaší pleti a na základě toho vám doporučí dva odstíny, které můžete vyzkoušet. Toto poradenství je navíc zdarma, takže spojíte příjemné s užitečným. Po prvním použití budete mít jasno. Slibujeme!

Najít tu správnou řasenku může trvat věčnost. Nám se to naštěstí už povedlo, takže pokud stále tápete, Sumptuous Rebel nedáme z ruky. Má dlouhý a úzký kartáček, se kterým se velice dobře pracuje. Oddělí a opravdu zvýrazní řasy jen několika tahy.

Pokud si libujete v decentním make-upu, zkuste se alespoň občas odvázat ve výběru rtěnek. Nevíte, zda zvolit tekutou rtěnku, lesk, nebo naopak dáváte přednost matným rtěnkám? Řada Pure Color Envy nabízí vše. Ty barvy a výdrž! 

foto: Nikola Knížková, pinterest.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram