Podzimní Lookbook F&F 2015 v duchu funkčního a pohodového oblečení

Podzimní Lookbook F&F 2015 v duchu funkčního a pohodového oblečení

Podzimní lookbook F&F zaměřen především na pohodový styl a funkčnost oblečení nadchne zejména ženy, které upřednostňují praktičnost a mají svůj stálý styl.  

F&F neodstoupilo od své filosofie ani tentokrát. Podzim zahalilo především do džínoviny, černé, hnědé a ostatních přírodních tónů. Na vrchní oděvy použili kožešinu a silné úplety s geometrickými vzory. F&F se nesnaží upoutat pozornost hned z dálky, jeho outfity jsou spíše velmi střídmé a ocení je asi nejvíce ženy, které už se na experimentování necítí. Může jim být 30 nebo 60. Co je spojuje, je jejich názor na jednotný a jednoduchý styl, což je tomuto britskému řetězci více než jasné, a tak své cílové skupině dopřává to, po čem touží. (A co potřebuje.) 

Byť v F&F najdou své must haves i mladé dámy a slečny, z největší části se sem uchylují ženy, které se chtějí jednoduše a pohodlně obléknout, nevyhledávají poslední módní trendy, ale stále jsou šik. V tomto duchu se odvíjí i podzimní kolekce, která zahrnuje celou řadu teploučkých svetrů, basic trik s dlouhým rukávem a roláků, džínů a elegantních košil. Právě mladší generace miluje F&F pro stylové kabáty v anglickém stylu, které v F&F na podzim najdete i letos!

Co se F&F daří jsou doplňky. V minimalisticky zpracovaném lookbooku pro podzim 2015 se nám skýtá pohled na trendy černý klobouk, pohodlné kotníkové kozačky a koženkové kabelky ve western stylu s třásněmi. To přesně jsou kousky, kterými F&F spojuje všechny věkové kategorie žen. Protože nesejde na tom, jestli je ženě 20 nebo 50 - všechny chtějí to samé. Krásnou kabelku a boty, které podtrhnou celý outfit.

ffmoda.cz

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram