Podzimní Lookbook Lindex v přírodních tónech i materiálech

Podzimní Lookbook Lindex v přírodních tónech i materiálech

Oblíbený švédský řetězec Lindex odprezentoval svůj nový podzimní lookbook. V něm se nám skýtá pohled na přírodně zaměřenou kolekci. 

Polovina srpna odbila a módní značky i nadnárodní řetězce se začaly pomalu trousit se svými podzimními lookbooky. To je hlavní rozdíl mezi představováním nových kolekcí, které probíhá o minimálně půl roku dopředu a lookbooky, které přicházejí na scénu ve stejný moment, jako na stojany v obchodech oblečení z nové kolekce. A tak když teď půjdete do nejbližšího Lindexu, stejné kousky jako vidíte na fotografiích podzimního lookbooku, naleznete i ve své hmotné podobě na ramínkách

Podzim v Lindexu je ve znamení přírody a toho, co k ní neodmyslitelně patří - tedy neutrální tóny jako je hnědá, cihlová, tmavě modrá nebo béžová, stejně tak jako i kvalitní a příjemné materiály. Střihově se Lindex zavděčí milovnicím uvolněného casual stylu v podobě volnějších košil, vest, svetrových roláků či ponč. Lásku ve vás probudí i retro ladění kalhot. Lindex nás totiž zase pomalu vede k trendu zvonově střižených nohavic. 

Zdroj: lindex.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram