Podzimní Lookbook Pietro Filipi oplývá sofistikovanou business módou

Podzimní Lookbook Pietro Filipi oplývá sofistikovanou business módou

Pietro Filipi svou filosofii následuje i lookbooku letošního podzimu. Rok 2015 je v duchu kombinování sportovních prvků s nesmrtelnou elegancí. 

Jméno své značky hájil podzimní lookbook 2015 dokonale. Milujeme styl, který na českou módní scénu značka Pietro Filipi přivádí. Nesmrtelná elegance ve spojení s luxusními materiály, říznutá francouzskou nedbalostí a britskou střízlivostí, se jeví jako symbiotické propojení dvou na první pohled diametrálně odlišných světů!

Lookbook byl poskládán především z modelů, které dokázaly upoutat pozornost už od prvního okamžiku. Část se vyznačovala prvoplánovou elegancí, ženskými střihy a romantickým pojetím. Tak se jevily především outfity poskládané ve stylu oblíbeného spojení business fashion. V nové kolekci Pietro Filipi je tak více než jasné, že seženete nejmodernější teploučké kabáty do sychravých dní i módní navrátilce jako jsou rozšířené nohavice kalhot.

Odvětví casual business se může chlubit naprosto unikátním stylem, který ho zastupuje. Parádní představu o tom, co tento pojem znamená, získáte při pohledu na další z Pietro Filipi modelů. Asymetricky střižená sukně a pánské sako - i přes neobvyklé spojení, elegance zůstává zachována. Nebo tenisky inspirované pánskou obuví, zkrácené společenské kalhoty a silný oversize kabát. 

Přímo do černého se trefili návrháři značky s modely z baby blue odstínem a oblíbenou šedou. Ve spojení s vysoce sofistikovanými koženými doplňky, kterými byla kabelka a pásek, působily volně střižené kabáty naprosto úchvatně. 

Alespoň je vidět, že Pietro Filipi se vyzná. 

pietro-filipi.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram