Podzimní Lookbook Reserved nás vezme do 70. let

Podzimní Lookbook Reserved nás vezme do 70. let

Reserved prezentuje pro podzim 2015 moderní styl s nádechem sedmdesátých let. A jejich podání je vážně skvělé. 

Pro letošní podzim si Reserved přichystal širokou nabídku, pro kterou už v těchto dnech můžete vyrazit do jejich prodejen. Od motivu western stylu přes 70. léta až k nejžhavějším výstřelkům dnešní doby. Až půjdete okolo jejich pobočky, mrkněte dovnitř a zaměřte se hlavně na stylové bundy a kabátky a také na podzimní obuv.

Slibené sedmdesátky se dostavují právě v této části podzimního lookbooku. Reserved si pohrál s obvyklými prvky módy tehdejší doby a upravil je do moderní podoby, která v roce 2015 bude jednoznačně bodovat. Oceňujeme autentické odstíny jako je třeba cihlově hnědo-červená. V zářném světle se ukázaly i bílé lehce širší roláky, které budou na podzim skvělým přítelem v pochmurném počasí. 

Nejaktuálnější část Lookbooku Reserved obsahuje největší trendy, které aktuálně nosí styloví lidé. Nechybí pončo, skládané kalhoty a šedá barva. Modely, které řetězec prezentuje nás přesvědčují o skutečnosti, že i diametrálně odlišné tóny jako je hnědá a šedá mohou být nošeny dohromady a dokonce, že mohou vypadat bezkonkurenčně skvěle! Jen je třeba to umět. Ale právě od toho je nový lookbook Reserved. 

reserved.cz

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram