Podzimní obuv pro dámy, pány elegány i celou rodinu

Podzimní obuv pro dámy, pány elegány i celou rodinu

„Naším cílem je, aby se u nás každý zákazník dokázal ztotožnit s některou z našich exkluzivních značek. Nezáleží na věku, finančních možnostech ani vašem módním stylu, u nás si vybere každý,“ říká Veronika Sajdoková, marketingová manažerka CCC. Pojďte si také vybrat boty ideální pro letošní podzim.

Nové kolekce několika obuvnických značek najdete v obchodech CCC. Gino Rossi, Lasocki, Jenny Fairy, DeeZee a Sprandi nabízí široké spektrum bot vhodné pro všechny možné příležitosti. Vezměme to ale pěkně popořádku.

Gino Rossi – prémiová kvalita a styl

Minimalismus hledejte u obuvi Gino Rossi. Tato obuv nadchne zejména ženy, které jsou přirozené a sebejisté a nepotřebují se příliš předvádět. Tato značka se zaměřuje na snadno kombinovatelný a přirozený styl. V nové kolekci pro sezonu podzim/zima 2020 sází na udržitelnost a eco-friendly balení. Na prvním místě je vždy výborná kvalita.

Robustní podpatek dominuje ve většině kotníkových Chelsea boots, ale také se vrací hadí vzor či různobarevné varianty semišové kůže. Popularitu si drží i tzv. jezdecké boty se širokým podpatkem, které se hodí snad ke všemu. Eleganci a sexappeal v ženách probudí vysoké kozačky ke kolenům a nad kolena. Ke slavnostnějším příležitostem ženy ocení kvalitní a kožené lodičky na vysokém jehlovém podpatku, které zaujmou svým propracovaným designem.

I muži si v pánské kolekci Gino Rossi přijdou na své. Do práce i jako volnočasová obuv se hodí jednoduchá a elegantní perka. Do zimních a sychravých dnů muži ocení zateplené kožené kotníkové boty.

Lasocki – obuv pro celou rodinu

Značka kožené obuvi Lasocki je určena pro moderní rodinu, která preferuje kvalitu a pohodlí. Lasocki Kids nabízí obuv pro nejmenší, která je navíc šetrná k životnímu prostředí. Svým ratolestem můžete vybírat ze široké škály kotníkových zateplených bot či polobotek a na holčičky se v kolekci nezapomnělo s trendy kozačkami a chic motivy, jako jsou hvězdy, kytičky nebo detaily růžové kožešinky. Řemeslné zpracování obuvi a přírodní kůže je dokonalou volbou pro mladé lidi a studenty, pro které je značka Lasocki dobrou investicí. Starší generace ocení pohodlné boty, které vydrží po několik sezon.

V kolekci pro sezonu podzim/zima 2020 najdete perka v několika variantách matné či lesklé kůže, v klasické černé barvě nebo syté červené. Dámy si své podzimní outfity mohou doladit polokozačkami na nízkém či vysokém širokém podpatku. Samozřejmostí jsou polobotky a lodičky v trendy podzimních barvách, jako je hořčicová, vínová a šedá.

Jenny Fairy – cool a trendy

Fast fashion, cool přístup, mladý duch a humor, to vše je ztělesněním značky Jenny Fairy, která je určena pro mladé dívky a ženy. Pro ty, které se dokážou adaptovat na aktuální trendy a vyhovuje jim být romantickou kráskou s vysokými kozačkami nad kolena, ale také holkou do nepohody v roztrhaných skinny džínách, košili a robustních biker boots nebo mohutných gládách.

V nové kolekci Jenny Fairy dominují kotníkové polobotky a kozačky na nízkém a vyšším podpatku doplněné různými trendy aplikacemi. Odvážné dívky mohou vybírat z chic modelů na vysokém jehlovém podpatku a ve volném čase nechat nohy odpočinout v tzv. workerech, kterým Jenny Fairy věnuje tuto sezonu velkou pozornost. Jenny Fairy je zkrátka dynamická značka pro cool dívky a ženy, které chtějí trendy za přijatelnou cenu.

Sprandi – sportovně naladěná

Sprandi je značka obuvi pro sport a volný čas pro dospělé, mládež i děti. Širokou nabídku tenisek všech typů v mnoha barevných variantách korunuje i příznivá cena. Sprandi sází na pohodlí, umožňuje volnost nejen při volnočasových nebo sportovních aktivitách, ale už i při výběru bot samotných.

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram