Podzimní outfit doplňte originálními modely bot z kolekce Baťa

Podzimní outfit doplňte originálními modely bot z kolekce Baťa

Baťa pro podzimní sezónu nabízí velké množství obuvi inspirované nejrůznějšími módními styly a tak tady nechybí speciálně upravené tenisky, vojenský motiv, semiš ani lakované oxfordky...

S podzimem 2014 se do módy vracejí široké čtverové podpatky. Takže jehly zandejte do skříní, na širším podpatku se vám bude určitě lépe chodit. Baťa přichází s těmito botami hned v několika variantách. Jsou to třeba kožené boty nad kotník inspirované motorkářským stylem, nebo v hladé kůži ve starorůžovém odstínu. 

 

 

Některé ženy jednoduše nejsou vyznavačky podpatků. Pro ty je v kolekci hned několik modelů hladkých syntetických bot, které nemají vůbec žádný podpatek. K dostání jsou jak nízké kotníkové nebo vysoké kozačky nad kolena. Tyto boty budou vypadat krásně k dlouhým kabátům a trenchcoatům společně se skinny džínami.  

 

 

Oxfordky začaly vládnout světu již před pár lety. V České republice je to ale asi první rok, co jsou dostupné ve vícero variantách. I Baťa je představil hned v několika tvářích. Objevuje se military styl i střapce. Pokud máte rádi městský styl, oblékáte kalhoty a elegantní bundičky, nesmí vám chybět lakované oxfordky. Jsou super moderní a outfit pozvednou ještě o level výše!

  

 

Velký trend sneakers dorazil i sem a Baťa představuje originální a designově promyšlené tenisky. V detailech používá army i zvířecí vzory. Zvedá podrážku pod patou a barevně ji odlišuje od celých tenisek. Kombinuje syntetiku s lakovanou kůži nebo kůži s plastem. Ideální boty na víkend k jednoduchému outfitu!

 

 

Zdroj: Baťa.cz

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram