Podzimní radovánky

Podzimní radovánky

Milý podzime, píši ti dopis, protože tě již nedočkavě očekávám. Jsi pro mě jednička! 

Nevím jak vy, ale já ho miluju. Je to pro mě nejromantičtější část roku. Babí léto je barevné, občas hřejivé když se vydaří, ale hlavně chic. No řekni, nechceš vidět místo neonově zbarvených gelových nehtů spíše barvy burgundy, béže či prostě jen černočerné? Nikdy více mě černá nepřitahuje víc, než po těch všech výkřicích růžové. Nikdy se mě něchce utrácet za aroma oleje do uplně všeho jako teď.  Venku začíná sychravo, dýně se třesou na svůj zubatý halloween styling a ve Starbucksu vrací do repertoáru všechny možné karamelovo-vanilkovo-skořicovo variace.

 

 

A venku je plískanice. To je přeci romantika. Holka si napustí vanu…sama, nebo s klukem. Proč ne. A zase se vrací do kurzu červené víno. Klidně u krbu. Klidně ve vaně. S voňavou svíčkou. A pěnou s vůní karamelky-vanilky-skořice. Miluju podzim. Sbírám kaštany. A napouštím si vanu. Piju červené víno. Pojď sem podzime, čekám na tebe!

Díky, tvá Dominika ♥

PS: Můj tip! Sklenička (nebo lahev) Syrah, naložit se do Detoxifiyng bath with sea algea od COLLISTAR, černočernou masku NERO SUBLIME na tvářičky a ryzí pocit blaha zaručen.
                      

Tečka.

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram