Podzimní trendy, které by váš šatník neměl postrádat

Podzimní trendy, které by váš šatník neměl postrádat

I když jsou vyhlídky na počasí příštích dnů více než dobré, podzim nezadržitelně přichází a s ním i nutnost obměny šatníku. Co tedy na sebe?

Jen neradi se loučíme s létem, ale tak jako rok co rok i letos touto dobou začínají sluneční paprsky slábnout. I s příslibem slunečného počasí pro nadcházející týden bychom se tedy měli pomalu začít vybavovat oblečením, jež nám poskytne dostatek komfortu i během chladnějších dnů, kterým se s příchodem podzimu zkrátka nevyhneme.

A abychom vám nemilý, avšak nevyhnutelný přechod z léta do podzimu co nejvíce usnadnili, připravili jsme pro vás osm základních kousků, které by váš podzimní šatník neměl postrádat. Při našem rozjímání jsme samozřejmě zohlednili i případně vynaložené náklady, které i díky akčním slevám nemusí být vždy závratně vysoké.  

1. Cardigan


                                          Šedý cardigan Bertoni 1 069 Kč

Je příkladným zástupcem vašeho podzimního šatníku. Úplet s hlubokým výstřihem ve tvaru písmene V, nejčastěji opatřen řadou knoflíků, skvěle zkombinujete s vaší sbírkou letních triček, ale s příchodem ještě chladnějších dnů se náramně hodí i ke košilím.

V tuto chvíli vyzkoušejte například jeho slabší verzi v jednotném odstínu šedé barvy. Třeba hned tento od značky Bertoni, jež je synonymem pro kvalitní pánskou krejčovinu. Cardigan je vyroben ze 100% bavlny, tudíž zabrání nadměrnému pocení i během babího léta.

2. Flanelka


Kostkovaná flanelová košile BERTONI Slim Fit 1 399 Kč

Často zbytečně odsuzovaná klasika, která, a teď ruku na srdce pánové, zdobí šatník nejednoho z nás, si rozhodně zaslouží oprášit. Nikdo netvrdí, že byste se museli nutit do stařičkých relikvií. Vždyť dnešní trh má stále co nabídnout. Kostkovaná flanelová košile trendy střihů navíc příjemně zahřeje a v některých případech zastoupí i lehké podzimní bundy.

3. Tmavé chinos


Tmavě zelené chino kalhoty Selected Three Paris 999 Kč

Okamžitý přechod z pohodlných kraťasů a šortek do klasické džínoviny nemusí být zrovna tím nejkomfortnějším, proto se jistě šikne nějaký ten pár lehčích kalhot v tmavším odstínu, které budou ideálním kompromisem.

Proč nevyzkoušet přírodní bavlnu, která vám poskytne dostatek celoročního pohodlí a dá vyniknout vaší postavě. Vsaďte na neutrální tmavší barevné tóny jako je zelená, vínová či nejrůznější odstíny hnědé.

4. Luxusní mikina


Světle šedá mikina Selected Lang Crew 679 Kč

Mikiny nejsou určeny pouze pro sportovní účely. Ve spojení s prověřenými značkami se z tohoto sportovně laděného kousku stává skutečně trendy a luxusní oblečení.

Vybrané materiály, moderní střihy a unikátní provedení zvyšují její šance na přežití ve světě ležérní módy. Snadno ji zkombinujete s košilí nebo plátěnými či bavlněnými kalhotami, stejně tak jako s džínsy během volného víkendu.

5. Vzorovaný svetr


Bavlněný svetr MANGO MAN s texturou a ohrnutým límcem 349 Kč

Pro bavlněný svetr s texturou v horní části a ohrnutým límcem z módní řady oblíbené značky Mango Man nebude těžké se rozhodnout. Nejen že je skvělým zástupcem casual stylu, ale navíc vám bude dobře sloužit i v těch nejtužších mrazech.

K tomu všemu je nyní k mání za neuvěřitelnou cenu 349 korun.

6. Pánský šál, šátek


Lehký pánský šál ZARA v námořní modři a olivově zelené 299 Kč

Přesto, že se místy razantně ochlazuje, na to, abychom oprášili kabáty, ještě ten správný čas stále ještě nepřišel. To však neznamená, že bychom měli své krky vystavovat chladnému podzimnímu větru. Abychom tedy předešli zbytečnému prochladnutí, můžeme svou pozornost upřít na šátky a šály, které splní svůj účel a navíc vypadají skvěle a trendy.

Stejně tak jako lehký šál ZARA, který nyní pořídíte za 299 korun.

7. Kotníkové Desert boty


Semišové DESERT BOOTS Clarks 3 599 Kč

Již dlouho hledáte ten pravý model? Co říkáte právě na Desert shoes, které jsou považovány za nezbytný doplněk moderního šatníku. S příchodem podzimních měsíců plných deštivých dnů oceníte jejich pevnou stavbu a odolnost ať už jste v práci, nebo na večeři po ní.

8. Příruční taška


Taška Oill Guffy Smiths 1 199 Kč

Váš dokonalý podzimní outfit v neutrálních barvách už jen dovršíte dobře zvoleným příručním zavazadlem, do kterého naskládáte veškeré potřebné věci pro příjemně strávený víkend mimo město plné chaosu.

Tím vám může být i taška Oill Guffy Smiths v trendovém army provedení za cenu 1 199 korun. Pakliže odjíždíte na víkend v duchu pracovním, jistě oceníte vnitřní kapsu na notebook.

 

Zdroj foto: MANGO, ZARA, zoot.cz

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram