Podzimní TRENDY mezi rtěnkami: barvy, efekty a top výběr redakce

Podzimní TRENDY mezi rtěnkami: barvy, efekty a top výběr redakce

Trend letošního podzimu? Tmavé rty. Bez výmluv, je to tak. Chcete trendy look? Jděte do tmavé - burgundy, raspberry a plum. Ostatní? Nepřípustné!

Burgundy & Rosewood

Dva z těch nejhlavnějších odstínů. Jsou do červena, a platí tak pro ně stejné pravidlo jako pro červenou - pokud do nich zahalíte své rty, nic jiného už nepotřebujete. Stačí minimum řasenky a trochu tvářenky. 

Aplikace&Efekt: K těmto barvám jakoby byl stvořen matný efekt. Většina značek má matné rtěnky v aktuálním sortimentu, pokud byste přeci jen nenašla svůj odstín v matném provedení, zkuste hledat mezi konturovacími tužkami, kterými můžete své rty vyplnit stejně jako rtěnkou!

Raspberry & Purple

Ne, nemyslíme šeříkovou ani levandulovou, hlavní slovo má klasická křiklavá fialová. Hodí se k ní decentní kouřové líčení očí a nezbytností je precizně sjednocená pleť. Pro méně odvážné by měla být v hledáčku pro letošní podzim sytá malinová. Je ženská a nepůsobí prvoplánově. Je hravá i provokativní zároveň.

Aplikace&Efekt: Tyto dva odstíny nanášejte do silných krycích vrstev a patří k nim jednoznačně lesk. K tomu může posloužit bezbarvý lesk na rty jako vrchní vrstva. 

TOP 5 rtěnek redakce Móda.cz

1   Rimmel by Kate Moss 107 - matná burgundy

2   Sleek Mystic - sytá fialová

3   Dermacol Longlasting Lipstick 04 - pravá malinová

4   Rimmel 120 Cutting Edge - tmavá švestková

5   Maybelline 906 Hot Plum - růžová s fialovým podtónem

pinterest.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram