Podzimu 2015 u Missoni vévodí výrazná červená a křiklavá fialová

Podzimu 2015 u Missoni vévodí výrazná červená a křiklavá fialová

Kolekce Podzim/Zima 2015-2016 je u značky Missoni opět barevná. Tentokrát na nás působí trochu retrospektivně- inspirovala se módou 70. a 80. let minulého století. 

Poprvé probíhala přehlídka Missoni během večerních hodin, ale to byla snad jediná pozorovatelná změna. Spousta modelů vypadala, jako by ji modelky oblékly do nočního klubu, kam se jdou pobavit s přáteli. Móda Missoni je barevná, originální a nese v sobě um kombinování oblečení do variací, které nikde jinde než na Italkách nebo Francouzkách neuvidíme.

Synchronizujícím znakem celé podzimní kolekce byly legíny. Barevné a vzorované legíny, které modelky nosily pod sukněmi. Od šatů měly povětšinou kontrastní odstín, takže jsme mohli zahlédnout bílé šaty s červenými legínami nebo šedé legíny a fialové šaty. Značka Missoni nám tak ukazuje svůj způsob vrstvení, který je opravdu unikátní. I většina šatů se skládala z dvou částí, první modelka oblékla obepnuté šaty a přes ně měla přehozené šaty volnějšího střihu a především rozdílné barvy. 

Vzory jsou hlavním lákadlem celé značky, a také oficiální filosofií, pro kterou si svět Missoni oblíbil. V kolekci Podzim/Zima 2015-2016 přichází návrhářka s novými grafickými motivy, které používá na všech legínách a punčocháčích. Zároveň ale zůstává i u staré oblíbené klasiky - úpletových proužků na kabátech i šatech. A nám nezbývá než dodat, že tento vzor máme stejně ze všech nejraději!

Zdroj: style.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram