Pohádková fantazie u Dolce & Gabbana

Pohádková fantazie u Dolce & Gabbana

Máte už plné zuby reálného světa? Zkuste ten pohádkový podle Dolce & Gabbana. Vypadá jako svět, kde by se líbilo nám všem.

,,Víme, jaký je dnes svět. Móda nechává lidi snít – to je služba, kterou nám móda dává,“ řekl k nové kolekci módního domu Gabbana. S novou kolekcí od dvojice návrhářů se přesunete z reálného světa do toho snového, kde fantazie nezná mezí a kde můžete popustit uzdu své představivosti naplno. Chcete se zrovna obléct jako princezna? Klidně, Dolce & Gabbana pro vás takové šaty má. Ale i spoustu dalšího – nová kolekce je mnohem rozmanitější než ty předchozí.

Značka už se konečně nevrací ke svým kořenům. Sláva. Další inspiraci Itálií, Sicílií nebo čímkoli podobným bychom už možná tolik neocenili. Předešlé kolekce samozřejmě byly nádherné a dokonale propracované, nicméně jedna inspirace pro velký počet sezón by už této značce škodila. Vítáme tak novou vlnu, na které se návrháři budou vézt možná zase dalších pár kolekcí.

Jestli máte rády Popelku, Růženku nebo Sněhurku, bude nová kolekce vaší krevní skupinou. Příběhy podle Disneyho ale Dolce & Gabbana přepisuje a přizpůsobuje si je podle svého. V kolekci tak najdete enormní třpytivé zdobení, oversize střihy a naškrobené rukávy, všechno ale v moderním provedení.

U značky musíme zase a znovu ocenit barvy, protože všechny odstíny, z nichž jsou modely tvořeny, jsou naprosto perfektní. Stejným případem jsou vzory. Ať už sáhnete po nádherné růžové s květinovými aplikacemi nebo zdánlivě obyčejné khaki zelené, pokaždé to bude ten nejlepší odstín barvy a vzor, který Dolce a Gabbana dovedli do materiálu dostat. U střihů dvojice zůstává věrná těm svým osvědčeným - ženským, zdůrazňujícím pas, ramena a nohy od lýtek dolů.

Foto: style.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram