Pohodlí pro publikum zajistila návrhářka značky Céline

Pohodlí pro publikum zajistila návrhářka značky Céline

Zapomeňte na ženskou siluetu, představte si větší střihy, zaoblené tvary, spoustu skladů a jedinečný druh elegance, který je vlastní značce Céline.

„You’re all I need to get by“ je písnička, která po dobu přehlídky hrála. Sladká myšlenka songu přináší určitou pravdu. Šatník podle Phoebe Philo je postavený tak, aby sezóna jara a léta naplnila celou vaši skříň. Céline je praktická žena a vnímá tyto kousky jako praktické pro každodenní život. Kalhoty, košile i boty z kolekce odpovídají stylu kreativní návrhářky. „Je to osobní práce,“ řekla Philo. Jde o intuitivní přenos vlastních pocitů do produktu. „Chtěla jsem být optimistická. Právě tento pocit radosti a životní síly mi připadaly jako oslava. Věděla jsem, že pokud mám v tuto chvíli prostřednictvím kolekce něco říct, pak ať je to s láskou a radostí.“

Během přehlídky kolekce seděli lidé blízko „pódia“ na lavičkách, které byly obloženy spacími pytli. „Chtěla jsem, aby měli lidé pohodlí,“ svěřila se Philo. Široká ramena, khaki kostýmky, pletené sukně, kůže, široké pásky, barevná plejáda, elegantní boty vzývající štíhlou nohu a nádherné šperky. To je Céline pro jaro 2018!

vogue.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram