Polo Ralph Lauren přináší interaktivní kabinky

Polo Ralph Lauren přináší interaktivní kabinky

Kabinky dostávají nový rozměr. Společnost Oak Labs vytvořila interaktivní kabinku. Nechybí jí dotyková obrazovka s vlastním softwarem.

Možná už vás nebaví lítat z kabinky do kabinky, hledat správnou velikost, vždy se znovu obléknout a s novým kouskem zase vše dokola. Obchod Polo Ralph Lauren v odezvě na tento „problém“ přináší novou technologii v rámci osmi kabinek. Připomíná tak experiment značky Burberry z dřívější doby ...

Kabinky tvoří velké zrcadlo s dotykovým rámem. Můžete si vybrat osvětlení kabinky, dle vlastních potřeb. Uvidíte tak, jak v daném oblečení vypadáte na denním světle i při večeři při svíčkách. Můžete nakupovat dle aktuální příležitosti.

Dále vám zařízení zobrazí fotky oblečení, které jste si do místnosti přinesli a to díky čtecí technologii. Zároveň zjistíte, které barvy a velikosti jsou v obchodě skladem. Nechybí ani doporučení, co dalšího se k vašemu oblečení může hodit.

Jestliže vám velikost nebude správně sedět, stisknete tlačítko a zařízení vyšle zprávu na iPad jednoho ze zaměstnanců. Ten vám odpoví buď prostřednictvím zprávy, nebo za vámi přímo zajde. Můžete tak komunikovat v angličtině, španělštině, portugalštině, čínštině a italštině.

Polo Ralph Lauren přišlo již dříve s PoloTech „inteligentní košilí“, kdy jarní dámskou kolekci 2015 představily hologramové výlohy na 4D holografické vodní projekci. Nebylo teda velkým překvapením, když Polo Ralph Lauren přišel s nápadem interaktivních kabinek. Společnost Oak Labs již touto cestou dávno šla. Vznikla tak dokonalá spolupráce.

Informace o oblečení, které jste si vybrali, si můžete nechat zaslat na svůj mobil a oblečení si koupit později online. Celkový souhrn je však velmi důležitý pro obchodníky samotné, jelikož získají spoustu důležitých informací, jak jít svým zákazníkům vstříc.

fashionista.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram