Pomocník pro stále kvetoucí vztah? To je nová Kniha plná lásky!

Pomocník pro stále kvetoucí vztah? To je nová Kniha plná lásky!

Minulý pátek byla v Praze pokřtěna Kniha plná lásky, která je zároveň prvním knižním počinem lektorky Daniely Torp. Kmotrami knihy se staly oblíbená česká herečka a zpěvačka Miriam Chytilová a publicistka Lilia Khousnoutdinová.

Zdroj: Daniela Torp

Kniha plná lásky určena pro všechny věkové kategorie i pro všechna „vztahová stádia“. Zalíbení v ní najdou jak čerstvě zamilované páry, tak ti, kteří si chtějí připomenout vše krásné, co spolu zažili. Kniha také slouží dvojicím, které prochází nějakou krizí a chtějí prostřednictvím publikace zlepšit komunikaci a najít řešení problému. 


Zdroj: Daniela Torp

Autorkou knihy je Daniela Torp, koučka v oblasti sexuality a intimity. Daniela pracuje s jednotlivci i páry na zlepšení a rozvoji jejich intimního a párového života. S klienty pracuje hlavně na různých traumatech v oblasti tělesného prožívání a sexuality. Věnuje se také předporodní přípravě pro páry i jednotlivce. Absolvovala kalifornský výcvik pro profesionály Sexological Bodywork a pořádá i vlastní semináře.


Zdroj: Daniela Torp

Kmotrami knihy jsou Miriam Chytilová a Lilia Khousnoutdinová. Pro obě z nich má kniha velký význam. „Podle mě je důležité v nefunkčním vztahu nesetrvávat dlouho a včas si říct, tohle je asi špatně a nemít z toho nějaké špatné pocity,“ říká o tom, co si odnesla ze spolupráce s Danielou Torp Miriam Chytilová. „Pro mě je to kniha, která symbolizuje, že je důležité udržovat vděčnost ve vztahu a nebrat vztah jako samozřejmost,“ vysvětluje Lilia Khousnoutdinová, která se dlouhodobě věnuje ženské, partnerské a reprodukční tématice.

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram