Ponožky pod stromeček? Tentokrát originálně! Aneb SocksInBox

Ponožky pod stromeček? Tentokrát originálně! Aneb SocksInBox

Nosíme je všichni a každý den. SocksInBox jsou originální a především designové ponožky ideální třeba jako vánoční dárek! 

Ponožky a spodní prádlo jsou pod vánočním stromečkem brány jako nudné byť potřebné měkké dárky. Tentokrát se ale vše může změnit. Se značkou SocksinBox je totiž nadělování ponožek snadné a zábavné. Značka SockInBox je původní česká značka, prodávající designově vyladěné ponožky v praktických krabičkách již od roku 2011. 

Ponožky jsou samozřejmě vyráběné z kvalitních materiálů, které nabízejí pohodlné nošení. Ale co je u SockInBox hlavní, je přece design. Krabička obsahuje pět párů, ty jsou laděné do podobných ne-li stejných tónů v různých nevšedních vzorech. Prodávají se jak klasické ponožky, tak i kotníčkové nebo pro dámy potom podkolenky a nadkolenky.  

SockinBox nabízejí ponožky pro muže, ženy i děti a pak mají také ponožkové krabičky unisex. Na ponožkách většinou najdeme proužky, puntíky nebo u dámských kytičky. Narazíme ale také na ovoce či srdíčka. 

Ceny pohledných krabiček s originálními ponožkami se pohybují okolo 530,-Kč za 5 párů ponožek. Více výrobků si prohlédněte na eshopu SocksInBox

Zdroj: socksinbox.cz

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram