Poradíme vám, jak narychlo vylepšit postavu do plavek

Poradíme vám, jak narychlo vylepšit postavu do plavek

Jasně, že je pozdě na hodinové workouty, běhání a dietní stravu. Jednu věc však před odjezdem na dovolenou udělat můžete!

Léto může být pro mnoho žen zaklínadlem hladovění, neustálého cvičení a honem za vysněnou postavou. Pokud to nezabírá, nebo pokud jste na to letos prostě rezignovala, pak existuje stále jedna jednoduchá možnost, jak alespoň trochu vylepšit své tělo před dovolenou v plavkách. Odvodnění organismu. Ženské tělo zadržuje vodu ještě více než tělo mužské, mohou za to především hormony, ale příliš zavodněný organismus rozhodně nepřinese nic dobrého. Cítíte se nafouknutá, těžká a můžete mít oteklé ruce i nohy. Někdy tělo zadržuje i pět litrů vody navíc. Proto si aktuálně získávají na oblibě odvodňovací kúry.

Správná detoxikace a odvodnění organismu je samozřejmě běh na dlouhou trať. V krajních případech, kdy vaše tělo zadržuje i několik litrů vody, však bude rozdíl patrný už po pěti dnech. K odvodnění si můžete pomoci redukcí soli v přijímaných jídlech a samozřejmě doplňky stravy. Úplně nejšetrnější cestou je bylinkový čaj, ale ve skutečnosti jeho složení je téměř totožné s bylinkami obsaženými v tabletkových doplňcích stravy. K nezadržování vody v těle a jejímu případnému odbourávání slouží dobře listy kopřivy, petrželová nať, jalovec, dále libeček, pampeliška nebo černý bez. Většina přípravků byla vyrobena právě na bázi bylinek, takže se není čeho bát. Doporučujeme odvodňovací kúru zkusit. Hubené ženy žádné kilogramy sice neshodí, ale budou se cítit lépe...

  
3 bylinky na odvodnění Kneipp 215 Kč ; Clinex H2Out 397 KčPM Detoxikační elixír 210 Kč

pinterest.com ; krasa.cz

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram