Poradíme vám, jak si vytvořit ještě o něco lepší styl!

Poradíme vám, jak si vytvořit ještě o něco lepší styl!

Takže narovinu. Každá žena má občas pocit, že by potřeboval její šatník obměnit a její styl pozvednout na vyšší úroveň. To se může uskutečnit společně s triky, které přináší Móda.cz

Vyhněte se ladění

Veškeré kusy oblečení, které zkombinujete do jednoho outfitu, by k sobě navzájem měly pasovat. Vyvarovat byste se ale měla klišé jako je k černé vypadá dobře cokoli nebo stejná kabelka jako boty. Tato hesla už dávno nejsou ve hře. Dnes jde především o umění kombinace rozdílných odstínů, střihů i materiálů. Zapomeňte tak na bledě modrou halenku, bledě modré lodičky, sytě modrý náhrdelník a ladící náušnice. Tento typ oblékání je jistotou pro ženy vyššího věku. Vám by se měl ale vyhnout. 

 

Umění uvážení

Nezáleží na tom, jestli počet svíček na vašem posledním dortu byl 20 nebo 40, správně se rozhodovat ohledně délky sukně, hloubky výstřihu i barevných kombinací, by měla umět každá dívka a žena. V době, kdy se vrací retro styl spodního prádla, kde kalhotky sahají dál než ke kyčlím, není čas trochu prodloužit i kraťasy? Správné uvážení se netýká pouze délky oblečení, ale i materiálů. Obléknete-li výrazný materiál, zbytek volte například v přírodní bavlně - nechte zářit jeden kus!

1  Mini kraťasy překryjte tenkým kardiganem

2  Vysoké jehly obouvejte k džínům

3  Jeden statement šperk bohatě stačí

4  Nekombinujte více netradičních materiálů dohromady

5  Ujistěte se, že vaše oblečení je čisté a neonošené

 

Zdroj: pinterest.com;
whowhatwear.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram