Pořiďte si stylovou peněženku

Pořiďte si stylovou peněženku

Peněženka je jedna z věcí, která se používá denně a není nic horšího, než když upravená dáma z hezké kabelky při placení vytáhne ošoupanou a potrhanou peněženku.

My se podíváme na tu část, kdy čím zajímavější peněženka, tím lépe.
A tak zapomeňte na černé a hnědé kožené peněženky, i na ty červené, které si často hrají na rádoby elegantní. Nás čekají výrazné barvy, neobvyklé barevné kombinace i netradiční provedení.

Pokud jste přeci jen zastáncem klasického tvaru peněženky, jste zvyklé na zapínací kapsičku na drobné a průhlednou přihrádku na rodinné fotky, mohly byste vyzkoušet peněženky v barvách fialové, růžové, modré anebo také v kombinaci všech dohromady! Jejich velikost bývá podobná jako u většiny peněženek, mají přihrádky na karty, zapínací kapsu na drobné a 2-3 velké přihrádky na bankovky a účty.

PENĚŽENKY ZNAČKY MANGO

Odvážnějším z vás, by se mohly líbit peněženky připomínající malá psaníčka. Jsou velice praktické, jelikož se do jedné z jejich přihrádek vejde i chytrý telefon a z boku této kapsy má peněženka otvor, kudy mohou vést třeba sluchátka. Je na patent, uvnitř je jedna kapsa na zip rozdělená uprostřed na dvě podlouhlé přihrádky na karty. Tyto peněženky jsou v krásných barevných provedeních většinou ve dvou barvách - jedna je zvenku a druhá zevnitř.

Oblíbené jsou kombinace jako růžová-mentolová, žlutomodrá nebo třeba hnědá a tyrkysová.

K peněžence patří ještě malý řemínek, který se dá libovolně odepnout. Jediná nevýhoda je, že peněženka má rozměry 14x8, tudíž se do ní nevejdou běžné bankovky ani účty od pokladen, ale když ji milujete - neřešíte!

PODÍVEJ SE NA PENĚŽENKY ZNAČKY TOMMY HILFIGER

 

Peněženky na zip jsou nejbezpečnější a je v nich nejvíce místa. Navíc zip slouží jako krásný ozdobný detail. Stejně jako předchozí model, vyrábí se v zajímavých barvách. Tak proč si na jaro a léto nakoupit peněženku v kanárkově žluté? Mají většinou hodně přihrádek na nejrůznější karty. Ze shora mají připevněný řemínek, který lze odepínat podle potřeby. Jejich rozměry jsou lepší než u předchozího typu- jsou na šířku 18-19 cm, takže se tam bez problémů vejde běžná bankovka.

ZNÁTE ZNAČKU MI-PAC? 

 

 

Všechny tyto peněženky zakoupíte velice levně přes ebay.com.
Kterému z provedení byste daly přednost a v jaké barvě?

Zdroje obrázků: Sweetcouch.in; ebay.com; shopmadeinchina.com; alixpress.com 

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram