Potřebujete ubytování v centru Prahy? Známe ideální místo na práci i odpočinek

Potřebujete ubytování v centru Prahy? Známe ideální místo na práci i odpočinek

Jen pár minut od Staroměstského náměstí se nachází hotel, ve kterém se snoubí místo pro odpočinek v blízkosti Staroměstského náměstí i ideální místo na dočerpání energie.

Jedete na pracovní cestu nebo snad několikadenní výlet do hlavního města? Představujete si pro váš pobyt hotel, kde vás budou provázet kvalitní služby a krásné prostředí? Pojďte se s námi podívat na jedinečný The Emblem Hotel Prague!

Moderní apartmány či pokoje nabízí krásný interiér, ve kterých se budete cítit jako doma. Zažili jsme to na vlastní kůži a můžeme vám to jen a jen potvrdit. Pokoje jsou stylizované do designu domácí ložnice, proto se tu hostům dobře spí. Stejně jako osvěžení ranní sprchou a šálkem kávy či čaje berte jako automatický bonus navíc.

Potřebujete-li se na pracovní cestě setkat s dalšími kolegy či přáteli, můžete využít M Lounge, tedy obývací pokoj jako stvořený pro společný relax. Nebo si zajděte na chutné jídlo do hotelové restaurace a následně na procedury do holistických lázní M Spa. Není nad to, spojit příjemné s užitečným a dopřát si plné uvolnění po náročném dni stráveném v jednom z nejkrásnějších míst Evropy.

emblemprague.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram