Povánoční cvičení? Jedině ve stylových legínách

Povánoční cvičení? Jedině ve stylových legínách

Připravili jsme si pro vás ty nejlepší legíny, které vás zvednou ze židle. Budou vás motivovat a cvičení s nimi bude hned veselejší!

Mramorové legíny

Mramorové legíny jsou dokonalé a hodí se k jakékoliv postavě, protože například pruhy rozšiřují, což mramor nedělá. Pokud se rozhodnete cvičit v těchto legínách, určitě v posilovně zaujmete. Skvěle ladí ke stejné mramorové podprsence, také si k nim můžete vzít podprsenku v bílé nebo v černé barvě, ale doporučujeme k nim brát jednodušší typy, protože mramorový vzor je sám o sobě zajímavý dost.

Květinový vzor

Květinové vzory vám jistě vykouzlí úsměv na tváři a hlavně jsou in. Veselé barvy vás nabudí a budete mít víc chuť si zacvičit. Můžete si pořídit legíny, které mají hodně květin, nebo takové, které jsou více minimalistické a mají květin méně. Květinové legíny je lepší kombinovat s jednobarevnou podprsenkou, protože jsou legíny dost výrazné, ale zato sladit je s barevnými teniskami nebude problém.

Legíny se síťkou

Tento typ legín má na sobě síťku, která ozvláštní i ty nejobyčejnější z nich a zároveň pomáhá odvádět pot a horko. Tyhle legíny se vyrábí jak barevné, tak jednoduché v neutrálních barvách. Najdete i takové, které vám opticky nohy prodlouží a zúží, ale pozor, pokud jste malá a plnoštíhlá, vyhněte se modelům, které mají síťku zepředu na stehnech, to vás naopak opticky rozšíří! 

A jaké legíny budou těšit vás, až v roce 2018 poprvé vyrazíte sportovat?

      
Modré vzorované legíny Roxy Stay On 969 Kč ; Adidas Performence legíny 999 KčRůžovo-fialové funkční legíny Nike 1 589 Kč

pinterest.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram