POZNÁMKY POD ČAROU: O stříbrné, zlaté a nejlépe obou dohromady

POZNÁMKY POD ČAROU: O stříbrné, zlaté a nejlépe obou dohromady

Ty nejlepší vánoční přípravy konečně přišly. Nakupování a kompletování dárků, psaní přání a balení. Rok od roku si to užívám víc a víc. 

Vítejte v království stříbrné a zlaté. V posledním adventním týdnu si myslím, že jsou tyto dvě barvy na úplně všem kolem mě snad přípustné. Mám zlaté nehty, zlatý kryt na mobilu, stříbrný adventní věnec, stříbrný flitrovaný polštář a každý den se obklopuji metry zlatých a stříbrných balících papírů, stužek, mašlí a washi pásek. A kdyby to bylo jen o nich dvou samotných, možná by to časem byla docela nuda. Ještě že máme hned tři efekty - matný, lesklý a třpytivý, které přidávají o několik vzájemných kombinací více. Více radosti. Více luxusu. Více prostoru pro kreativitu. Tvoření. Lásku. Protože u lásky to vždycky končí. I začíná. Láska je všude. 

A vlastně i Vánoce jsou o lásce. K druhým, k rodině, domovu, tradici a k pohodě. Já si k tomu všemu každoročně užívám právě balení dárků. Mám ráda tvoření s papírem, nikdy jsem nebyla na vyšívání, pletení nebo šití, ale papír, ten mě bavil odmala. Střihání, skládání, lepení a hlavně - kombinování různých barev, efektů, materiálů - je to vlastně jako v módě. Tak fajn, už vím, proč mám ráda zrovna papír. 

Letos jsem se obzvlášť rozšoupla s nákupem balících papírů. Přibyly mi 4 a jeden úplně nový mi zbyl z loňského ledna. K tomu pár stříbrných a zlatých lepenek a radost je na světě. 5 papírů by neznělo tak hrozně, kdyby všechny nebyly zlaté nebo stříbrné. Ale za tohle už fakt asi nemůžu, to je nějaká vyšší síla. A tak střihám, lepím, měřím, převazuji, vyrábím jmenovky a říkám si, že tohle mě na letošních Vánocích baví asi ze všeho nejvíce.  Stříbrná. Zlatá. A stále nové a nové možnosti.

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram