Poznáváte Femme fatale módního domu Saint Laurent

Poznáváte Femme fatale módního domu Saint Laurent

Přestože jméno pařížského módního domu je samo o sobě dosti výmluvné a může vám být dokonalou nápovědou, ženu, jež se choulí do heboučké, luxusní imitace kožešiny by na první pohled poznal jen málokdo. Nebo se mýlíme?

Pokud jste mínili Caru Delevingne, pak byl váš odhad zcela správný a to i přesto, že se jedna z nejvyhledávanějších modelek rozhodla na nějaký ten čas ze světa modelingu zcela stáhnout do ústraní, kde by se mohla věnovat nové životní výzvě, kterou je pro Caru vedle modelingu i herectví. Zatímco jsme tak v poslední době museli oželet její nepřítomnost na přehlídkových molech, mohli jsme hodnotit alespoň Cařin herecký um, jež naposledy předvedla ve snímcích Papírová města či Pan. A i když mohou být její herecké výkony označovány za relativně ucházející, v roli modelky se nám zkrátka bude vždy líbit mnohem víc.

 

Tuto skutečnost si naštěstí uvědomuje i ona sama, neboť je zpátky na scéně modelingu. V plné síle a celé své kráse se Cara Delevingne vrací coby sebevědomá tvář módního domu Saint Laurent a zvláště pak jeho nejnovější kolekce pro podzim 2016 nesoucí název La Collection de Paris, jejíž stěžejní kousky na dokonalém modelu fotografoval sám Hedi Slimane. Uznejte sami, není-li to tak mnohem lepší!

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram