Poznejte novou kolekci šperků Tiffany T

Poznejte novou kolekci šperků Tiffany T

Seznamte se tváří v tvář s novou energickou kolekcí šperků Tiffany T, která je skvělou vizitkou nové kreativní ředitelky Francescy Amfitheatrof.

O příchodu nové kolekce šperků z dílny klenotnického domu Tiffany & Co., jsme vás již informovali. Nyní vás ale seznámíme s kolekcí Tiffany T pro sezónu podzim/zima 2014 tváří v tvář.

Právě příchozí kolekce Tiffany T je symbolem nové éry. Francesca Amfitheatrof se své nové role kreativní ředitelky zhostila na výbornou, což ostatně dokazuje i soubor jednoduše-elegantních náramků dokonale kopírujících konturu zápěstí, náhrdelníků různých délek a jiných šperků, které vznikly právě pod jejíma rukama.

 

„Chtěla jsem vytvořit symbol moderního života a jeho neutuchající energie, která vychází i ze samotného New Yorku a má přímý vliv na umění i kulturu po celém světě“ . Amfitheatrof ještě doplňuje: „To je jen začátek všeho, čeho bych ráda dosáhla.“

Vychutnejte si bohatý mix čistých linií a smyslnosti, která se zrcadlí v masivních i jemných špercích z 18karátového růžového, žlutého a bílého zlata v kombinaci s třpytem těch nejvybranějších diamantů a zářících drahokamů.