Prabal Gurung pozval do Resortu 2018 volánky

Prabal Gurung pozval do Resortu 2018 volánky

Byť v poslední době zapůsobil hlavně tričky a nápisy, do Resort kolekce 2018 je Gurung nezařadil. 

V rámci podzimní kolekce Prabal Gurung zapůsobil nejvíce s tričky potištěnými nápisy jako Love is Love nebo Feminity with a Bite. Právě těmito jemnými náznaky návrhář prezentuje své politické názory a také dává najevo své charitativní počínání, díky němuž může značka pomáhat dětem v rozvojových zemích. V Resortu 2018 byste však takový městský moderní styl s nápisy jen těžko našli.

Kolekce byla sice svěží a moderní, ale převažovala ženskost, šaty, romantické volány a jemné květinové vzory. Volány byly vidět nejen na sukních a šatech. Dostaly se také na rukávy a na všechny typy materiálů. Značka totiž ve své aktuální kolekci odprezentovala modely z vícero materiálů, což se v mezi Resorty 2018 ukazuje být jako nový trend. 

Výraznou barvou, kterou přinesl Gurung znovu do centra pozornosti je olivově zelená. Byť ji nepoužil zrovna na modely, které byly z kolekce střihově nejsilnější, určitě však jejím zařazením pomůže dalším značkám a řetězcům k tomu, aby ji více používaly i do svých kolekcí. Resort 2018 čítal přes třicet modelů a diváky přesvědčil, že Prabal Gurung se rozhodně nezastavil, stále dodržuje svůj rukopis, ale dává mu s každou další kolekcí nový nádech. 

vogue.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram