PRADA The Iconoclasts PARIS

PRADA The Iconoclasts PARIS

Během pařížského Týdne módy proběhla v obchodě Prada v ulici Faubourg Saint-Honoré třetí kapitola projektu Prada The Iconoclasts.

Projekt PRADA The Iconoclast se opět vrací a už potřetí doprovází týdny módy na různých místech světa, kde proměňuje vizuální identitu tří vlajkových obchodů italského módního domu. Na těchto proměnách se zároveň podílí nejuznávanější kostýmní návrháři filmového světa.

Zatímco si newyorský obchod PRADA Broadway vzala na starost dvojice Michael Wilkinson s Timem Martinem a londýnský obchod na Old Bond Street umělkyně Arianne Phillips, tak v rámci pařížského Týdne módy nově oblékla tamní obchod na Faubourg Saint Honoré legendární Milena Canonero.

 

Světoznámá kostýmní návrhářka a čtyřnásobná držitelka Oscara přišla se zcela novým pojetím vizuální identity obchodu v duchu filosofie feng šuej. S využitím svých zkušeností ze světa filmu, fotografie a malby nahlédla na kolekci Prada prizmatem čtyř živlů – vody, ohně, vzduchu a země, pomocí kterých vytvořila imaginární situace, které vrcholí v pátém živlu, lásce mezi lidmi.

 

Zdroj: PRADA

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram