Prada S/S 2015

Prada S/S 2015

Miuccia Prada vždy říká, že krása je nemožná. Nesnaží se v nás vyvolávat pocit, že kousky, které nám nabízí, jsou krásné. Přesto jsou.

Prada své show často prezentuje originálním způsobem. Naposledy z přehlídkového mola značka vytvořila bazén, tentokrát modelky na mole obcházely kolem hory písku ve fialovém odstínu lila. A Prada si pro nás připravila i další překvapení. Její přehlídku otevírala Gemma Ward, jež bývala velmi úspěšnou modelkou a která se z modelingu před pár lety stáhla. Od té doby její zástupy fanoušků spekulují, kdy se do modelingu zase vrátí. A taková  přehlídka Prada se zdá být adekvátní návratovou událostí.

Kolekce se skládá především z kabátů a na první pohled je znatelné okaté prošívání látky. Šaty Miuccia Prada stylizovala též do střihu kabátu, sukně doplnila svetříky a nesmíme zapomenout ani na podkolenky. Miuccia k nové řadě prohlásila: ‚‚Chtěla jsem oživit krásu materiálu. I přes to, že mám ke kráse komplikovaný vztah." Typické nádherné večerní róby u Prada nehledejte, krása se dá ale pojmout i jinak a Miuccia Prada se nám to již několik let snaží dokázat.

Jako by se kreativní ředitelka z nového snažila udělat staré, z pěkného ošuntělé. Tomuto dojmu napomáhá i výběrem materiálu - Prada sáhla po hrubé bavlně a brokátu.

Zdroj: style.com 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram